Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 9 – 15 март, 2015г

Овен

Седмицата не е лесна за родените на и около 6 април. За щастие късметът им работи. В петък ги очаква радост.  Да избягват рискове и конфликтни ситуации, особено в сряда и неделя. Родените през третата декада имат повече късмет в сантименталните си отношения и финансите. Настъпил е благоприятен момент да обърнат повече внимание на външния си вид и на себе си. Всяка промяна на прическа и начин на обличане повишава самочувствието им. За всички Овни четвъртък и петък са сравнително по-приятни дни.

Телец

Във вторник и сряда партньорите в личния живот и в бизнеса се очаква да са по-толерантни и сговорчиви. Телците са в очакване на важни събития. От следващата седмица късметът им в любовта и финансите значително нараства. Петък и събота не са благоприятни дни за инвестиции или нови начинания във финансовата област или личния живот. Неделя е най-трудния ден за всички, освен за Телците.

Близнаци

Понеделник – до обяд, четвъртък, петък и събота сутрин са сравнително по-благоприятни за всички Близнаци. В сряда вечер има тенденции към нервно напрежение. Събота е ден за срещи и приятно прекарване. Неделята не предоставя голям шанс за желаните контакти и развлечения. Родените на и около 26 май в петък и събота е трудно, почти невъзможно да постигнат съгласие и споразумение с партньорите си.

Рак

Родените на и около 7 юли имат нужда от спокойствие и почивка. В неделя да избягват да се излагат на рискови ситуации. Вторник е сравнително по-приятният ден от седмицата. Четвъртък вечер носи разочарование и предразположеност към депресия. Петък и събота са подходящи дни за инициативи и творчески занимания, свързани със службата. Родените през третата декада на знака в събота имат възможност да направят добро впечатление на началниците. Авторитетът им сред обществото нараства.

Лъв

Много Лъвове и през тази седмица са заети с финансите си – погасяване на кредити или интерес към нови такива. Сряда сутрин е по-благоприятен момент за уреждане на финансови взаимоотношения, а в петък вечер – не се препоръчват нови важни начинания. Родените около 8 август имат шанс да започнат нови проекти, които по-късно да бъдат  успешно осъществени. Студентите, родени през третата декада на знака тази седмица имат повече късмет от останалите.

Дева

Вторник и сряда са сравнително спокойни  и приятни дни. За някои Деви сряда вечер не е най-благоприятният момент от седмицата. Родените на и около 8 септември да внимават за финансови проблеми. Не се препоръчва да вземат и да дават пари назаем. Родените около 29 август вероятно имат възрастен родител, който има нужда от вниманието им. Много Деви през тази седмица имат затруднения във връзка с дома и обстановката в него. Напоследък домашната атмосфера е хладна, а на някои дори липсва уют.

Везни

Седмицата е трудна и изнервяща за родените през втората декада на знака. Неделя е критичен ден за тях. Не се препоръчва да предприемат рискове. В най-голяма степен затруднени се чувстват Везните, родени на и около 8 октомври. Макар и петък  да носи удовлетворително решение за проблемите им, партньорите им напоследък са резки, а някои – дори арогантни. За щастие, късметът им не липсва и всичко се подрежда по най-добрия начин ако не сега, в бъдеще.

Скорпион

За много Скорпиони в службата и на работното място конфликтите стават все по-чести. Колегите не показват сговорчивост и не отстъпват.За някои от работещите в неделния ден рискът да попаднат във физически конфликт е голям. Вторник и сряда са по-приятни и спокойни дни. Вторник сутрин е щастлив за родените на и около 29 и 30 октомври, а вечерта и по-приятна за родените на 7 ноември. От следващата седмица приятни изненади от партньори няма да липсват.

Стрелец

През цялата седмица, но най-вече в петък и събота родените на и около 28 ноември изпитват душевен и физически дискомфорт. Прозрачност в мисли и действия може да се окаже полезна. За Стрелците, родени на и около 7 – 8 декември настъпва неповторим шанс да бъдат забелязани и да се изявят. Със сигурност много от тях предизвикват аплодисменти, но по нетрадиционен начин. В петък сутрин някои от тях постигат желана цел.

Козирог

В дома на някои от родените на и около 5 януари за пореден, този път – последен, възниква върхово напрежение. Критични дни са сряда и най-вече – неделя. Не се препоръчват излишни рискове. Петък и събота също не предлагат  пълно удовлетворение в личните и обществени дела. Четвъртък, преди обяд, е ден, в който много представители на знака могат да обмислят плановете и целите си и несъответствията с тях в реалната действителност.

Водолей

До четвъртък включително, Водолеите, родени от 13 до 19 февруари обменят важна информация и имат възможност да вземат решения. За тях понеделник до следобедните часове и събота, преди обяд, са най-ползотворните моменти от седмицата. За много Водолеи възниква напрежение в отношенията с братя, сестри, роднини и съседи. Неделя е критичен ден в това отношение. В петък е много по-лесно да се намери решение на възникналите проблеми.

Риби

Седмицата е трудна за някои от Рибите, родени на и около 25 февруари. Някои ограничения в живота им продължават чак до ноември, но след труд и постоянни усилия, успехът им е гарантиран. Финансите и сантименталната осигуреност на Рибите преминават през кризисен период. Най-подходящия ден за покупки и разумно изразходване на средства, е петък. Вторник сутрин и събота вечер са най-приятни моменти от седмицата, а петък може да се окаже изморителен.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

 

За контакти

anelia19681968@abv.bg

2 коментара

  1. Здравейте, аз съм г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове към частни лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (saintsloancompany@gmail.com)

    • Здравейте. Нямаме нужда от кредит. Ако искате да рекламирате дейността си в сайта ни, това става само срещу заплащане.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*