Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

 

Астрологична прогноза за седмицата 26 януари – 1 февруари

 

Овен

За Овните по-приятните дни от седмицата са понеделник (без вечерта), четвъртък, петък и събота до обяд..

Четвъртък, от следобедните часове, е по-благоприятен за родените от30.03 до 2.04 Овни.

В петък сутрин сънищата на някои Овни имат по-голямо значение от обикновено, най-вече за родените на 4,5.04.

Петък е един от най-приятните дни от седмицата за родените на8,9.04 Овни.

Неделният ден е малко по-труден и напрегнат за някои, родени на 1- 6.04.

 

Телец

Понеделник вечер, вторник, сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата за повечето Телци.

През тази седмица повече трябва да внимават (при оформяне и подписване на документи, крупни търговски сделки, съглашения, в общуването и придвижването) родените от 27.04 до 6.05 Телци.

Вторник сутрин е по-труден ден за Телците, родените на27.04. В обедните часове родените на 2.05 ще са изпълнени с решителност и енергия за действие. Вторник вечер, в около 19 часа, българско време, не е благоприятен момент за разговори, общуване, обмяна на информация, начало на пътуване, сключване на сделки и пазаруване  най-вече за родените на4.05.

В ранните часове на сряда родените на 9.05 Телци са склонни към емоционални преувеличения.

В петък родените на 4,5.05 Телци са изпълнени с решителност и готовност за действие. Същият ден е по-труден ден за родените на 30.04,1.05 Телци.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща  за начало на щастливи сантиментални преживявания – най-вече за Телците, родени на 25-27.04.

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество, занимания с благотворителност – в най-голяма степен за родените на 6.05 Телци.

За родените  на 25 – 27.04  неделя е ден, в който се сбъдват мечтите.

 

Близнаци

Понеделник (без вечерта), четвъртък, петък и събота до обяд са по-приятните дни от седмицата за почти всички Близнаци.

Четвъртък сутрин не е подходяща за разясняване на сантиментални взаимоотношения за родените на21 -23.06 Близнаци.В обедните часове, същия ден – в около 12 часа, българско време,е един от най-неблагоприятните и трудни моменти в седмицата– неподходящ за ново начало, особено за Близнаците, родени на 21 – 28.05. Четвъртък, от следобедните часове е най-приятен от седмицата за родените от30.05 до 2.06 Близнаци.

В петък сутрин неспокоен сън може да имат родените на3.06. В петък сутрин сънищата на някои Близнаци имат по-голямо значение от обикновено, най-вече за родените на 2,3.06. Петък е един от най-приятните дни от седмицата за Близнаците, родените на7,8.06.

 

Рак

За повечето от Раците понеделник вечер, вторник и сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата.

Вторник сутрин е по-труден ден за Раците, родени на 4.07. В обедните часове родените на 4.07 ще са изпълнени с решителност и енергия за действие.

В петък родените на 5,6.07 са изпълнени с предприемачески порив.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща за начало на щастливи сантиментални преживявания – най-вече за родените на 27-29.06 Раци.

Неделният ден е малко по-труден и напрегнат за някои от родените на 3 – 7.07 Раци.

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество, занимания с благотворителност – в най-голяма степен за родените на 8.07 . За родените  на 27 – 29.06 Раци неделя е благоприятен ден за разкриване на нови хоризонти и връзки с хора от далечни страни.

 

Лъв

Понеделник (без вечерта), четвъртък, петък и събота до обяд са по-приятните дни от седмицата за Лъвовете.

През тази седмица повече трябва да внимават (при оформяне и подписване на документи, крупни търговски сделки, съглашения, в общуването и придвижването) родените от 30.07 до 9.08 Лъвове.

Вторник вечер, в около 19 часа, българско време, не е благоприятен момент за разговори, общуване, обмяна на информация, начало на пътуване, сключване на сделки и пазаруване за родените на7.08 Лъвове.

В ранните часове на сряда родените на 11.08 са склонни към емоционални преувеличения.

Четвъртък, от следобедните часове е най-приятен от седмицата за Лъвовете, родени от2 до 5.08.

Петък е един от най-приятните дни от седмицата за родените на10,11.08, но е по-труден за Лъвовете, родени на 3,4.08.

 

Дева

Понеделник вечер, вторник и сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата за повечето Деви.

В понеделник някои от родените на 30.08 Деви може да участват в необикновени или странни събития.

В обедните часове на вторник родените на 5.09 Деви са изпълнени с решителност и енергия за действие. Вторник вечер е благоприятен момент за родените на 7.09.

Четвъртък сутрин не е подходяща за разясняване на сантиментални взаимоотношения за родените на23 – 25.08 Деви.В обедните часове, същия ден – в около 12 часа, българско време,е един от най-неблагоприятните и трудни моменти в седмицата– неподходящ за ново начало, най-вече за родените на.23 – 30.08 Деви.

В петък сутрин неспокоен сън може да имат Девите, родени на7.09. В същия ден родените на7,8.09  са изпълнени с решителност и готовност за действие.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща  за начало на щастливи сантиментални преживявания – в най-голяма степен за родените на 29-31.08 Деви.

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество, занимания с благотворителност – най-вече за Девите, родени на 9.09.

За родените на 29 – 31.09 Деви неделя е благоприятен ден за ново начало в личния и обществения живот или  за щастливи преживявания с партньора.

 

Везни

За представителите на знака Везни -понеделник (без вечерта), четвъртък, петък и събота до обяд са по-приятните дни от седмицата.

Четвъртък, от следобедните часове е най-благоприятен за Везни, родени от2 до 5.10.

Петък е ден, който предлага много добри шансове и възможности за Везни, родени на10,11.10 .

Неделният ден е малко по-труден и напрегнат за някои от Везните, родени на 4 – 8.10.

 

Скорпион

За повечето Скорпиони понеделник вечер, вторник и сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата.

През тази седмица повече трябва да внимават (при оформяне и подписване на документи, крупни търговски сделки, съглашения, в общуването и придвижването) родените от 30.10 до 8.11 Скорпиони.

В обедните часове на вторник родените на 4.11 са изпълнени с решителност и енергия за действие. Вторник вечер, в около 19 часа, българско време, не е благоприятен момент за разговори, общуване, обмяна на информация, начало на пътуване, сключване на сделки и пазаруване – най-вече за родените на 6.11 Скорпиони.

В ранните часове на сряда родените на11.11 са склонни към емоционални преувеличения.

В петък родените на5,6.11 Скорпиони са изпълнени с решителност и готовност за действие, но същия ден е по-труден ден за родените на 3,4.11.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща за начало на щастливи сантиментални преживявания – най-вече за Скорпионите, родени на 28-30.11.

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество, занимания с благотворителност – в най-голяма степен за родените на 8.11.

За родените на28 – 30.10 Скорпиони неделя е благоприятен ден за творчески занимания, срещи с любим човек, радост и забавления.

 

Стрелец

За Стрелците понеделник( без вечерта), четвъртък, петък и събота до обяд са по-приятните дни от седмицата.

Четвъртък сутрин не е подходяща за разясняване на сантиментални взаимоотношения за някои от родените на 23 – 26.11 Стрелци. В обедните часове, същия ден – в около 12 часа, българско времее един от най-неблагоприятните и трудни моменти в седмицата– неподходящ за ново начало, за родените на 23 – 29.11 Стрелци. Четвъртък, от следобедните часове е най-приятен от седмицата за родените от2 до 5.12 Стрелци.

В петък сутрин неспокоен сън може да имат родените на 7.12 . Същият ден е един от най-приятните в седмицата за Стрелците, родени на11,12.12.

 

Козирог

Понеделник вечер, вторник, сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата за представителите на Козирог.

В обедните часове на вторник родените на3.01 са изпълнени с решителност и енергия за действие. Вторник вечер е благоприятен момент за родените на 4.01.

В петък родените на3,4.01 Козирозиса изпълнени с енергия и предприемачески порив.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща  за начало на щастливи сантиментални преживявания –  най-вече за родените на 27-29.12 Козирози.

Неделният ден е малко по-труден и напрегнат за някои от родените на 2 – 6.01 Козирози.

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество, занимания с благотворителност – в най-голяма степен за родените на 7.01 Козирози.

За родените  на27 – 29.12 Козирозинеделя е благоприятен ден за ползотворни контакти с роднини, братя и сестри или съседи, а също и за приятни разговори и срещи с любими хора.

 

Водолей

За повечето Водолеи понеделник, без вечерта,  четвъртък, петък и събота до обяд са по-приятните дни от седмицата.

През тази седмица повече трябва да внимават (при оформяне и подписване на документи, крупни търговски сделки, съглашения, в общуването и придвижването) Водолеите, родени от 27.01 до 10.02.

В понеделник някои от родените на 26.01 може да имат странно преживяване.

Вторник сутрин е по-труден ден за родените на 27.01 Водолеи. Вторник вечер, в около 19 часа, българско време, не е благоприятен момент за разговори, общуване, обмяна на информация, начало на пътуване, сключване на сделки и пазаруване, особено за родените на 3.02.

В ранните часове на сряда Водолеите, родени на8.02  са склонни към емоционални преувеличения.

Четвъртък, от следобедните часове е най-приятен от седмицата за Водолеите, родени от 29.01 до 1.02.

В петък сутрин сънищата на някои Водолеи имат по-голямо значение от обикновено, най-вече за родените на 1,2.02. Петък е един от най-приятните дни от седмицата за родените на 12,13.02 , но е по-труден ден за някои от Водолеите, родени на 30,31.01.

 

Риби

Понеделник вечер, вторник и сряда, събота – след 11часа, (българско време) и неделя са по-приятните дни от седмицата за Риби.

За родените на и около 26.02 Риби понеделник е ден, в който могат да бъдат полезни на свои приятели и познати.

В обедните часове на вторник родените на3.03 са изпълнени с решителност и енергия за действие.

Четвъртък сутрин не е подходяща за разясняване на сантиментални взаимоотношения за някои от Рибите, родени на 20 – 23.02. В обедните часове, същия ден – в около 12 часа, българско времее един от най-неблагоприятните и трудни моменти в седмицата– неподходящ за ново начало, най-вече за родените на20 – 26.03 Риби.

В петък сутрин неспокоен сън може да имат родените на 8.03.

В същия ден родените на4,5.03 Риби са изпълнени с решителност и готовност за действие.

Събота вечер е благоприятен момент за занимания с изкуство, благотворителност,подходяща за начало на щастливи сантиментални преживявания –най-вече за Рибите, родени на 25-27.02 .

Неделният следобед е благоприятен за сантименталности, любов, творчество и занимания с благотворителност – в най-голяма степен за Рибите, родени на10.03 .

За родените на25 – 27.02 Рибинеделя е благоприятен ден за творчески занимания, за изкуство, за ново начало в личния или служебния живот, и най-вече – за да впечатлят всички със своето невероятно чаровно излъчване и блясък.

За контакти:

https://www.facebook.com/pages/Astroskopio/682571581785173?ref=hl

на лични съобщения.

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

 

 

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*