Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Обща астрологична прогноза за седмицата 6 – 12 април

Овен

Овните, родени от 2 до 15 април са в центъра на събитията – имат възможност да размислят и да вземат важни решения. Понеделник е подходящ ден за обмяна на информация, подписване на документи. Сряда следобед не е подходящ момент за рискове, а четвъртък – от обяд до късно вечерта е благоприятен момент за действие. Събота вечер и неделя не се препоръчват сериозни нови начинания. Атмосферата през последните два дни от седмицата е критична и „взривоопасна”.

Телец

Във вторник вечер родените на и около 15 май трябва да се съобразяват с партньора си, за да не се наруши равновесието във връзката. Родените на и около 25 април в сряда следобед да избягват рискове. За родените около 27, 28 април, събота следобед е добър момент за предприемане на важно начинание. През цялата седмица повече късмет имат родените през третата декада на знака. Неделя вечер, след 20 часа, българско време, предлага възможности за приятни развлечения, без ангажименти.

Близнаци

Понеделник следобед е благоприятен момент за Близнаците, най-вече за родените на и около 2-5 юни. Сряда следобед – изненада очаква Близнаците от втората декада, но най-вече родените на 5,6 юни. Четвъртък, в около 19 часа българско време, интуицията на всички Близнаци е изострена, в по-голяма степен – за родените на и около 9 юни. Неделя сутрин е напрегната, а вечерта, след 20 часа, предлага чудесни възможности за забавления, предимно за родените на и около 21-23 май.

Рак

Понеделник, в обедните часове, е сред най-приятните моменти от седмицата за всички Раци, но най-вече за родените в края на юни и началото на юли. Вторник сутрин е благоприятна за родените на и около 11 юли. Сряда е труден и натоварен ден. Четвъртък, след 13 часа, българско време е подходящ за обмяна на информация, размисъл, за важни нови начинания, свързани с кариерата и общественото утвърждаване. Събота вечер да се избягват рискове.

Лъв

Понеделник, в обедните часове, родените на и около 5 – 8 август имат важни разговори и предложения, а вечерта за някои е напрегната. Четвъртък е най-благоприятния ден от седмицата за всички, – от обяд до вечерта родените от 8 до 12 август имат повече късмет във всичко. Цялата седмица, особено в петък сутрин, Лъвовете имат силно развита интуиция и телепатия. Родените на и около 12 август имат важни контакти с хора от чужбина. Неделя сутрин за някои може да се окаже напрегната.

Дева

Понеделник следобед е най-добрият момент за размисъл и вземане на решения относно личния живот. Цялата седмица, но най-вече сряда предлага изненадващи новини и разговори с нестандартни личности. Четвъртък сутрин е по-трудният момент от седмицата за родените на и около 7,8 септември, а вечерта – обратното – приятни изненади във връзка с дома и финансите. Неделя е напрегнат и труден ден, преди всичко за родените през третата декада на знака.

Везни

Изненадите продължават – партньорите в личния живот и в работата проявяват своенравие и безцеремонност. Родените от 5 до 12 октомври имат още една трудна седмица, в която трябва да се съобразяват с останалите. Трудностите скоро ще отминат, но родените на и около 9,10 октомври са поставени пред предизвикателства и личната им връзка с партньора е в криза или върви към своя край. Макар и да крие опасности, временната раздяла също е решение.

Скорпион

Понеделник, в обедните часове, е сред най-благоприятните дни за срещи с любимия човек, най-вече за родените в края на октомври и началото на ноември. Вечерта емоциите може да дойдат в повече. Вторник, преди обяд, е по-благонадежден за родените на и около 11 ноември. Събота вечер Скорпионите се чувстват най-силни и могат да прекарат чудесно. Седмицата може да донесе конфликти с колеги,  промени в ежедневието и във връзка с работното място. Здравето е уязвимо и чувствително.

Стрелец

Чудесна седмица с приятни изненади очаква Стрелците. Понеделник, в следобедните часове, е благоприятен за обмяна на мнения и вземане на важни решения, най-вече за родените на и около 5,6 декември. Вечерта е  емоционално натоварваща. Сряда е по-важният ден за родените на и около 27,28 ноември. За тях и за останалите от първата декада вечерта е заблуждаваща. Четвъртък е прекрасен ден, в който могат да се предприемат важни начинания. Втората декада на знака има повече късмет във всичко.

Козирог

В домът на някои Козирози се разиграват необичайни сцени. През тази седмица се очакват нови, изненадващи „сценарии”. Няма време за скука. Сряда следобед е важен момент – подходящ за самовглъбяване и размисъл. Събота и неделя се оказват по-трудните дни от седмицата – главно за родените през втората декада на знака. Не е желателно в тези дни да се рискува или да се предприемат важни начинания. Разходка сред природата може да намали нарастващото (през тези дни) напрежение в дома.

Водолей

През тази седмица Водолеите са в центъра на събитията, готови за риск и пълни с енергия за действие. В понеделник се появява важен човек, готов за съдействие. В сряда информацията е много и двузначна –денят е твърде противоречив. Четвъртък, в обедните часове, след 13часа, българско време, е най-благоприятният ден от седмицата. Събота вечер и в неделя да се избягват рискове. Неделя вечер предлага приятни емоции за родените на и около 20 – 22 януари Водолеи.

Риби

Понеделник е благоприятен и спокоен ден, в обедните часове хармонията е пълна. Родените в края на февруари имат повече късмет. Вторник сутрин е по-приятна за родените на и около 14 март. Късните вечерни часове на сряда са заредени с напрежение. В петък сутрин интуицията е силна, подпомага главно занимаващите се с някакъв вид изкуство. Родените през първата декада са в непрекъснато движение. Събота сутрин е най-спорна от седмицата.

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*