Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 16 – 22 февруари

 

Овен

Новолунието в Риби носи на Овните нови идеи, вдъхновение, творчески импулси за работа. Краят на седмицата може да е много успешен за родените през първите дни на знака. Добре би било да не споделят идеите си, преди да ги осъществят на практика. За повечето Овни седмицата предлага щастливи мигове с партньора и успешно развитие в бизнеса.

Телец

Новолунието в Риби предлага на Телците нови запознанства, възможност да членуват в организации с благотворителна цел или чиято дейност е свързана с някакъв вид изкуство. Едно приятелство може да се окаже важно. В края на седмицата Телците са настроени за творчество. В личния живот настъпва щастливо обновяване.

Близнаци

Новолунието носи нови възможности в служебен план. Изисква повече внимание във взаимоотношенията с висшестоящи органи. В края на седмицата личният партньор или съдружници в работата предлагат добри възможности за взаимно изгодно сътрудничество (или съжителство). Членството в обществени организации и участието в групови мероприятия носи успехи.

Рак

Новолунието носи на Раците възможности за връзка с хора от далечни страни и открива нови хоризонти за духовно развитие. Вторник е добър ден за размисъл. В края на седмицата – радостно събитие, свързано с благоразположението на началниците. Възможности за повишение или утвърждаване на вече изградения авторитет.

Лъв

Новолунието привлича вниманието на Лъвовете върху финансовата сфера. За някои се появява нов източник на доходи, а за други – нова любов. Родените с повече късмет са много щастливи през тази седмица – най-вече родените през първите дни на знака. Партньорите в личния и обществения живот излизат с невероятно изгодни предложения.

Дева

Новолунието налага на Девите да се съобразят с партньорите си – в личния и служебния живот. В този момент могат да напреднат, отстъпвайки. Могат да се възползват от благонадеждна информация. В края на седмицата много Деви ги очаква приятна изненада в личните отношения с партньора. Задават се и финансови постъпления, които може да се окажат постоянни.

Везни

Новолунието в Риби налага на Везните да се замислят за здравето си – диета или занимания с гимнастика биха им се отразили добре. Напрежението в работната среда напоследък се отразява на цялостния им жизнен тонус. Радостните събития в края на седмицата са свързани с чудесни предложения от страна на партньори – в личния живот и в бизнеса.

 

Скорпион

Новолунието в Риби носи за Скорпионите нова любов. Една голяма радост в личния им живот ги очаква. В края на седмицата отношенията с колега или колежка се затоплят, обстановката в работната среда е приятна. Жизненият тонус на Скорпионите се покачва до максимум и в ежедневието им навлиза радостта. Разговорите, проведени в дома, с членовете на семейството, са градивни и полезни.

Стрелец

За Стрелците Новолунието предлага ново начинание, свързано с дома. Роднини, братя, сестри и съседи могат да дадат ценен съвет или информация. Много движение и важни срещи и разговори – възможности за градивни перспективни решения. Родените през първите дни на зодията имат повече късмет, а много от тях срещат нова любов.

Козирог

Новолунието в Риби предлага подобряване на отношенията с роднини, братя, сестри и съседи. Много Козирози ги очаква повишение на месечното възнаграждение или намиране на втора работа, предлагаща допълнителни доходи. В края на седмицата обстановката в дома се подобрява – радостни събития, свързани със семейството носят положителни промени, които се запазват във времето.

Водолей

Новолунието в Риби предлага на Водолеите нова работа, нови доходи или възможности за добри инвестиции. В сантименталната област има сигурност и постоянство. Нови оригинални идеи носят положителни и трайни промени в живота им. Отношенията с роднини, братя, сестри и съседи се подобряват. Повече късмет имат родените през първата декада на знака.

Риби

Новолунието в знака им знак носи на Рибите самоувереност, сила, решителност и готовност за предприемане на нови начинания. Уязвимостта и чувствителността им се превръщат в извор на творчески потенциал и креативност. Нови идеи могат да променят живота им. Не е желателно да им дават гласност, преди да ги осъществят. В края на седмицата ги очаква радост в сантименталната или финансова сфера.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*