Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Обща астрологична прогноза за седмицата 23 – 29 март

Овен

За родените през първата декада цялата седмица е благоприятна за нови начинания и  успешно развитие на вече започнати дела. Повече късмет имат родените на и около 26 март. Родените през втората декада да очакват подобрение във финансовата сфера – откриват се и възможности за добри инвестиции. За Овните, родени през третата декада на знака, нощта в събота срещу неделя не е най-подходяща за забавления, а  четвъртък е денят, в който могат да се изявят най-успешно.

Телец

Седмицата предлага неповторими шансове за родените от 26 април до 6 май. За тези, които се занимават с изкуство, успехът в творческите занимания е гарантиран. Сряда и четвъртък не са подходящи дни за пазаруване или нови начинания, свързани с финанси. Родените на и около 3 май имат дилема как да се справят с проблемите в дома – преместване или основен ремонт на настоящето жилище. Събитията до края на март ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Близнаци

Понеделник следобед е благоприятен момент за Близнаците да обмислят бъдещето си развитие и възможностите за израстване в професионалната сфера. Вторник вечер е благоприятна за родените през първата декада на знака –приятели имат изгодни предложения за участие в обществени мероприятия или колективна трудова заетост. В сряда и четвъртък сутрин интуицията може да се окаже подвеждаща. Мечтите на много Близнаци са на път да се осъществят именно през тази седмица.

Рак

За родените на и около 30 юни, вторник предлага неповторим шанс за сбъдване на мечтите. Раците, родени през първата декада срещат човек с високо обществено положение, който има магнетично излъчване – за несемейните неделният ден може да донесе щастливи приключения. Родените от 8 до 17 юли имат важни новини от чужбина, във връзка с това в събота им предстои радост. За родените през третата декада на знака предстоят временни разногласия с по-висшестоящи в службата.

Лъв

Една прекрасна седмица очаква почти всички Лъвове. Новини и събития, свързани с хора от чужбина очакват повечето представители на най-артистичният знак в Зодиака. Родените през първата декада на знака имат повече поводи за радост от останалите. Родените през втората декада се радват на професионални успехи и уважение от по-висшестоящи органи в службата. Лъвовете от третата декада в сряда имат шанс да осъществят своя мечта.

Дева

В понеделник, до обяд, родените през първата декада имат възможност да си изяснят недоразумения и обърквания в отношения с партньори. Родените на 1 септември имат повече късмет през този ден. Същия ден,  в следобедните часове, българско време, е един от най-благоприятните моменти за Девите от втората декада на знака  – да размислят какво точно искат и как да го постигнат. За родените през третата декада на знака седмицата е трудна във финансово отношение.

 

Везни

Понеделник е най-подходящ ден за уреждане на финансови взаимоотношения, а също и за личния живот на Везните. Повече късмет в това отношение имат родените през първата и втората декада. Родените през третата декада имат временни разногласия с партньори в работата или в личния живот. Родените на и около 8 октомври може временно или завинаги да се разделят с човека, с когото съжителстват. След края на април тази тенденция отминава.

Скорпион

За Скорпионите всичко през тази седмица сякаш е точно по техен вкус… Като изключим някои изненади, през по-голямата част от времето могат да се радват на успехи във финансите и в личните взаимоотношения. За родените през първата декада петък е най-благоприятния ден. Скорпионите от втората декада се чувстват най-добре в съботното утро. Родените през третата декада имат важни срещи и разговори в съботния ден, който са оказва най-благоприятен за тях.

Стрелец

В понеделник сутрин, българско време, Стрелците от втората декада са емоционално объркани. Вторник, в късните вечерни  часове, Стрелците от първата декада имат поводи за радост. Сряда, в обедните часове, българско време, е най-благоприятния ден за всички „деца на Юпитер”. Във вторник и сряда партньорите изискват повече време и внимание, не се колебайте да им го отделите – ще бъдете щедро възнаградени за това. Неделя е добър ден за нови начинания от всякакво естество.

Козирог

Щастлива седмица очаква всички Козирози. Един човек или всички около вас ще ви засвидетелстват своето добро разположение и това ще ви накара да се чувствате прекрасно. В дома има противоречията постепенно се изглаждат. Родените през втората декада на знака и не само отварят нова страница в романа „личен живот”. Щастливи случайности преобръщат живота на родените от 2 до 16 януари. Родените през третата декада имат временни трудности, свързани с дома или родителите.

Водолей

За родените през първата декада седмицата е по-лесна и обещава успех във всички начинания. Родените през втората декада са по-облагодетелствани във финансово отношение от останалите. Водолеите от третата декада са в непрестанно движение и често им се налага да спорят. Събота в ранните утринни часове не е благоразумно да сте вън от дома, а сряда следобед е един от най-благоприятните моменти в седмицата. Неделята е многообещаваща, ако отделите време за партньора си.

Риби

За Рибите предстоят промени. Сряда сутрин и четвъртък следобед не са благоприятни моменти за ново начало. Понеделник и вторник са щастливи дни за всички Риби, но на повече късмет могат да разчитат родените в края на февруари. Петък, в обедните часове, българско време, предлага радост и шансове за всички. За Рибите от втората декада понеделник до обяд и събота сутрин са по-благоприятните моменти. Родените през третата декада са склонни спонтанно да изхарчат средствата си, рискувайки.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*