Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева  

 

Астрологична прогноза  за седмицата 20 – 26 април

Овен

Още в понеделник интуицията на всички Овни е силно изострена – ясно е каква линия на поведение ще следват. В сряда  идващата информация е твърде много, а в четвъртък се вземат решения. За родените на и около 8,9 април промените напоследък са много. За тях сряда сутрин е благоприятна за ново начало, а петък – съвсем не. Неделя вечер обещава да е весела и забавна, но не само за тях, а за Овните, родени от 1 до 10 април. През цялата седмица съществува риск от въвличане в афери, които носят опасни последствия.

Телец

Понеделник сутрин е двузначна – макар и да е приятна,  крие опасност от грешен избор и разочарование. Родените от 1 до 13 май са в центъра на събитията през цялата седмица – важни новини достигат до тях и им дават възможност да действат целенасочено. Вторник и сряда вечер са подходящи моменти за инвестиции, свързани с дома и семейството. За родените през първата декада четвъртък е по-благоприятният ден. Събота вечер срещу неделя е неблагоприятен момент за забавления, а неделя вечер обещава да е приятна.

Близнаци

В началото на седмицата има тенденция към преувеличения. Сряда е най-противоречивия ден от седмицата – предлага безброй възможности за пътуване и осъществяване на ползотворни контакти. В същото време за родените на и около 5 юни обедните часове се оказват по-трудни и ограничаващи, а вечерта е по-благоприятна за родените на и около 3 юни. Близнаците, родени от края на май до 8 юни имат повече късмет и добри перспективи за успешни нови начинания от останалите. Близнаците, родени на и около 23 май са подложени на изпитания.

Рак

Родените на и около 9,10 юли имат възможност за промени в професионалното поприще и кариерата.  Раците от втората декада имат много късмет и попътен вятър във всички начинания. Четвъртък в обедните часове е рисков момент за някои от родените на и около 25,26 юни. Възникнали проблеми и противоречия в петък следобед – вечерта на същия ден могат да бъдат преодолени. Събота вечер и неделя обещават емоционална стабилност и сигурност, а за някои – възникват предпоставки за добри финансови инвестиции.

Лъв

Родените на и около 8 август се излагат на голям финансов риск, свързан с ежедневната работа и кариерата. За родените на и около 6 август понеделник не е подходящ ден за ново начало, а вторник вечер, сряда и неделя следобед предлагат чудесни възможности за изява. Вторник и събота  вечер са по-благоприятни за Лъвовете от първата декада. Четвъртък в обедните часове е неблагоприятен момент за нови начинания.. Периодът до 20 май предлага на всички Лъвове нови възможности за израстване в кариерата.

Дева

През тази седмица прозорливите Деви проникват във важни тайни, отвъд границите на обикновеното им ежедневие. Родените на и около 27, 28 август имат временни изпитания, свързани с дома и семейството. Родените през втората декада са по-решителни от обикновено, – сряда е труден ден, в който се налага да внимават в отношението си към по-висшестоящи в службата, особено родените на и около 9 септември. В началото на седмицата  някои от родените в края на август попадат в мрежите на любовта…

Везни

Везните, родени на и около 8-11 октомври имат проблеми, свързани с дома, които през тази седмица биха могли лесно да  разрешат. За тях специално кредитът е много рискован през този период и е добре да го избягват.  Те биха могли в неделя вечер да прекарат добре и да уредят отношения в сферата на личния си живот. Вторник и сряда  вечер са по-приятните  моменти от седмицата за всички, но най-вече за родените на и около 5,6 октомври.Четвъртък, в късните вечерни часове  крие трудности за някои от родените на и около 3 октомври.

Скорпион

Седмицата е изключително важна за всички. Партньорите в живота и в работата поставят важни условия, които са напълно приемливи. Въпреки напрежението, Скорпионите могат да се  възползват от ситуации и лесно да осъществят плановете си. Петък не е най-благоприятният ден за действие. За родените през втората и третата декада периодът до началото на август предлага развитие в кариерата, а през настоящата седмица (с изключение на вторник) това се отнася в по-голяма степен за родените на и около 5 ноември.

Стрелец

Понеделник и вторник са дни на  ентусиазъм – желателно е да се избягват прекомерни рискове във връзка с подписване на важни документи. Седмицата е трудна за някои от родените на и около 9 декември. Въпреки многобройните спречквания с колеги и конфликтността на началниците, Стрелците могат  да са сигурни за месечните си доходи, а някои дори получават  бонуси. Неделя е най-хубавият ден за всички Стрелци, но най-вече предлага приятни изненади и чудесни възможности за родените във втората декада на знака.

Козирог

Родените през втората декада на знака са свикнали с трудностите, възникващи от несъгласия в дома, семейството. През настоящата седмица те се превръщат в  трансформатори на отрицателна енергия в положителна. По един магически начин успяват да свършат много неща. Родените от 5 до 8 януари са в центъра на странни събития, обменят важна информация с любими хора. Много от тях имат невероятен късмет във всичко. Вторник сутрин е труден за Козирозите от първата декада, а петък вечер е най-благоприятна за тях.

Водолей

Сряда сутрин е по-благоприятен момент за всички Водолеи, а петък следобед е ограничаващ и изморителен. Неделята е най-щастливият ден за всички,  вечерта е пълна с приятни изненади. Родените на и около 2 февруари имат изгодни предложения от партньори в личния живот или в работата – за съжителство или изгодно сътрудничество. Родените на и около 29,30 януари са напълно неориентирани във финансите си,  но затова пък личният им живот  и през тази седмица е пълен с щастливи събития и  приятни изненади.

Риби

Вторник следобед не е подходящ момент за поставяне на ново начало, а четвъртък вечер е по-благоприятна за всички Риби. Седмицата е двузначна за Рибите от втората декада. Родените на и около 7 март, въпреки че са подложени на изпитания, се справят чудесно, учудвайки всички наоколо. Постоянното движение, упоритият труд и силната им интуиция са тайните на успеха им и през тази седмица. Рибите от 28 февруари до 8 март могат да очакват положителни емоции във връзка с дома – атмосферата там е приятна и разтоварваща.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*