Вашият Седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 19-25 януари 2015-та година
Овен
По-приятните дни от седмицата са вторник вечерта, сряда и четвъртък, а за някои също така и неделя. Повече трудности – в понеделник и вторник. За родените на 20, 21 март Новолунието предлага шанс за участие в колективни мероприятия и ново приятелство.
За родените от 2 до 6 април, в понеделник, часовете около 10 сутринта и около 22 часа, българско време, са критични, – от гледна точка на жизнен тонус, настроение и добро самочувствие.
Понеделник е щастлив ден за родените на 9,10 април.
За родените на 1,2 февруари сряда – в обедните часове е благоприятен момент за намиране на компромисно решение на трудни противоречия или за излизане от конфликти.
Четвъртък вечер е благоприятна за ново начало или утвърждаване на постигнати успехи с постоянен труд и усилия най-вече за родените на 24 март.
За родените на 23 – 26 март събота вечерта и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата.
Неделният ден вероятно ще е напрегнат за родените на 2 – 5 април.
За родените на и около 4 април неделната вечер ще е сред най-приятните в седмицата.

Телец
По-приятните дни от седмицата са понеделник и вторник (без вторник вечерта), петък и събота, а по-трудни – вторник вечер, сряда и четвъртък. Новолунието предлага неочаквани разговори или срещи с по-висшестоящи в службата.
Във вторник силен творчески импулс получават родените на и около 26 април Телци.
Родените на и около 9,10 май в понеделник и сряда сутрин може да се окажат под въздействието на силни емоции и да се почувстват до голяма степен объркани.

Близнаци
По-приятните дни от седмицата са вторник – вечерта, сряда, четвъртък и неделя, а по-трудни – петък и събота. За родените на 21 и 22 май Близнаци, Новолунието във вторник създава предпоставки за далечно пътуване или за добро развитие на отношения с хора от далечни страни.
Понеделник е щастливи ден за родените на 8,9 май.
За родените на и около 27 май, вторник може да се окаже объркващ, емоционално натоварен ден.
За родените на 15,16 юни сряда – в обедните часове е благоприятен момент за намиране на компромисно решение за трудни противоречия или излизане от конфликти.
Четвъртък вечер е благоприятна за постигане на равновесие и хармония в лични и служебни партньорства най-вече за родените на 24 май.
За родените на 21 – 28 май четвъртък вечер е неподходяща за нови начинания и рискове.
Събота вечерта и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата за родените на 23 – 26 май.
За родените на и около 8 юни Близнаци неделната вечер е сред най-приятните в седмицата.

Рак
По-приятните дни от седмицата са петък и събота, а по-трудни – понеделник, вторник и неделя. Новолунието открива неочаквани възможности за положителни промени във финансовата сфера.
За родените от 4 до 7 юли, в понеделник, часовете около 10 сутринта и около 22 часа, българско време, са критични, – от гледна точка на жизнен тонус, настроение и добро самочувствие.
Родените на и около 28 юни във вторник получават силен творчески импулс.
За родените на 4 – 6 юли неделният ден вероятно ще е напрегнат.
Лъв
По-приятните дни от седмицата са вторник (вечерта), сряда, четвъртък и неделя. Трудности не се очакват. Новолунието във вторник е благоприятно за създаване на връзки с бизнес партньори или нови запознанства – най-вече за родените на 23,24, 25 юли.
За родените на 11,12.август, понеделник е щастлив ден.
Обедните часове в сряда са благоприятен момент за намиране на компромисно решение за трудни противоречия или излизане от конфликти най-вече за родените на 5,6 август.
За родените на 25 юли четвъртък вечер е подходяща за утвърждаване на трайни отношения на взаимно доверие с любим човек и утвърждаване на постигнати творчески успехи.
Събота вечерта и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата за родените на 25 – 28 юли.
За родените на и около 11 август неделната вечер е сред най-приятните в седмицата.

Дева
По-приятните дни от седмицата са понеделник и вторник (без вечерта), а по-трудни – петък и събота. Новолунието е подходящ момент за започване на нова диета или прочистване на организма от вредни вещества.
За родените на и около 30 август, вторник може да се окаже объркващ, емоционално натоварен ден.
Четвъртък вечер е неподходяща за нови начинания и рискове за родените от 23 до 31 август.

Везни
По-приятните дни от седмицата са вторник (вечерта), сряда и четвъртък, а по-трудни – понеделник, вторник (без вечерта) и неделя. За родените на 23,24 септември Новолунието предлага шанс за радостни преживявания и творческа активност.
За родените от 5 до 8 октомври, в понеделник, часовете около 10 сутринта и около 22 часа, българско време, са критични, – от гледна точка на жизнен тонус, настроение и добро самочувствие.
За родените на 11,12.10 понеделник е щастливи ден.
За родените на 5,6 октомври сряда – в обедните часове е благоприятен момент за намиране на компромисно решение за трудни противоречия или излизане от конфликти.
Четвъртък вечер е благоприятна за установяване или подобряване на лични и бизнес – контакти най-вече за родените на и около 25 септември .
За родените на 25 – 28 октомври събота вечерта и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата.
Неделният ден вероятно ще е напрегнат за родените на 5 – 7 октомври .
За родените на и около 11 октомври неделната вечер е сред най-приятните в седмицата.

Скорпион
По-приятните дни от седмицата са понеделник и вторник (без вечерта), петък и събота, а по-трудни – вторник вечер, сряда и четвъртък. Новолунието във вторник предлага изненадващо подобряване на семейните отношения в дома.
Родените на и около 29 ноември във вторник получават силен творчески импулс.
Родените на и около 11,12 ноември в понеделник и сряда сутрин може да се окажат под въздействието на силни емоции и да се почувстват до голяма степен объркани.
Стрелец
По-приятните дни от седмицата са вторник вечер, сряда, четвъртък и неделя, а по-трудни – петък и събота. За родените на 23,24 ноември Новолунието предлага възможности за срещи и разговори, обмен на ценна информация и приятни изненади.
За родените на 12,13.12 понеделник е щастлив ден.
Вторник може да се окаже объркващ, емоционално натоварен ден за родените на и около 29 ноември.
За родените на 5,6 декември сряда – в обедните часове е благоприятен момент за намиране на компромисно решение за трудни противоречия или излизане от конфликти.
За родените на 25 ноември Стрелци четвъртък вечер е двузначна – от една страна се появяват много добри възможности за развиване на контакти и сътрудничество, а от друга много от фактите са доказателство за фалш. След време дилемата ще бъде разрешена в полза на добрите взаимоотношения и тенденцията към разочарования ще отпадне.
Четвъртък вечер е неподходяща за нови начинания и рискове за родените на от 23 до 30 ноември.
За родените на 25 – 28 ноември събота вечерта и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата.
Неделната вечер е сред най-приятните в седмицата за родените на и около 12 декември .

Козирог
По-приятните дни от седмицата са петък и събота, а по-трудни – неделя. Понеделник и вторник, въпреки предизвикателствата, са благоприятни дни. Новолунието предлага шанс за преразглеждане на приоритетите в сантименталната и финансовата сфера.
За родените от 2 до 6 януари, в понеделник, часовете около 10 сутринта и около 22 часа, българско време, са критични, – от гледна точка на жизнен тонус, настроение и добро самочувствие.
Родените на и около 28 декември във вторник получават силен творчески импулс.
За родените на 2 – 5 януари неделният ден вероятно ще е напрегнат.
Водолей
По-приятните дни от седмицата са вторник вечер, сряда, четвъртък и неделя. За родените на 20,21 и 22 януари Новолунието във вторник създава предпоставки за успешно ново начало.
За родените на 8,9 февруари понеделник е щастлив ден.
Обедните часове в сряда са благоприятен момент за намиране на компромисно решение за трудни противоречия или излизане от конфликти най-вече за родените на 1,2 февруари .
За родените на 22 януари четвъртък вечер е благоприятна за установяване на ползотворни контакти с любим приятел или група от хора с общи интереси.
За родените на 22 – 25 януари Събота вечер и около полунощ, са едни от най-приятните часове в седмицата за родените на 22 – 25 януари.
Неделната вечер е сред най-приятните в седмицата за родените на и около 8 февруари .

Риби
По-приятните дни от седмицата са понеделник и вторник, петък и събота. Новолунието предлага нови нестандартни творчески идеи и поява на необикновен човек далеч на хоризонта.
Родените на и около 26 февруари във вторник получават силен творчески импулс, но същевременно денят е объркващ, емоционално натоварен за някои от тях.
За родените от 20 до 27 февруари четвъртък вечер е неподходяща за нови начинания и рискове.
Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

Пожелавам на читателите на „Българският Вестник” в Кипър здраве, успехи в професията и лично щастие!

За контакти:

https://www.facebook.com/pages/Astroskopio/682571581785173?ref=hl

на лични съобщения.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*