Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

 

Астрологична прогноза за седмицата 2 – 8 март, 2015г

 

Овен
Тази и следващата седмица са по-благоприятни за родените от 2 до 10 април Овни. Понеделник и вторник са по-добрите дни от седмицата. Понеделник вечер носи приятни емоции и за родените на и около 29,30 март. В сряда родените на около 5,6 април могат да разчитат на късмета си. През цялата седмица и особено в четвъртък родените на и около 31 март да внимават и да избягват рискови ситуации. Периодът до края на месеца е сред най-успешните за Овните през цялата година.

Телец
Вътрешната несигурност и безпокойство, които изпитват някои Телци, ще отстъпят място на възторг и неочаквана радост. Понеделник и вторник са по-трудни и натоварени дни, а сряда и четвъртък – по спокойни и благоприятни. За родените на и около 5 май четвъртък вечер е по-приятният момент от седмицата. За тях последните дни от месец март носят силни емоции в личния живот. Родените на и около 30 април и 1 май имат силни вълнения, свързани с човека, когото обичат или децата.

Близнаци
За Близнаците периодът до 12 март е по-благоприятен. През тази седмица повече късмет имат родените през втората декада на знака. Сряда вечер, четвъртък и петък са по-натоварени и трудни дни от седмицата. Сряда вечер е изнервяща за родените от 25 до 28 май, а четвъртък е изморителен за Близнаците, родени от 28 май до 6 юни. Неделя вечер е много приятна за повечето Близнаци, но най-вече за родените от 11 до 14 юни. През цялата седмица по-щастливи от останалите са родените на и около 4 юни.

Рак
По-приятни моменти през седмицата за Раците са понеделник – в около 11 и 18 часа, българско време, четвъртък – в около 12 часа, а и през целия ден, в петък – в около 13 часа и в неделя късно вечерта. Повече трудности и промени в настроенията може да имат във вторник, в около 11 часа, в сряда – в около 22 – 23 часа и в неделя – в около 18,30 часа. В периода от 17 март до 11 април много мечти на Раците ще се сбъднат. Сряда вечер, четвъртък и петък са по-благоприятни дни.

Лъв
Постепенно Лъвовете излизат от труден период на силни, но неясни и объркани емоции. През настоящата седмица сред най-щастливите в целия Зодиак са родените около 27 юли и от 5 до 12 август. Понеделник и вторник, събота и неделя са по-благоприятните дни от седмицата. Четвъртък е по-трудният ден, в който не се препоръчват рискове, свързани с финанси. За родените на и около 3 август съботната вечер предлага приятни емоции и много добро настроение.

Дева
Някои от родените на и около 3,4 септември преживяват големи трудности. Те няма да продължат дълго. Към 25 март вече ще са далеч от тях. Вторник – в обедните часове, българско време може да възникне временно напрежение на работното място. Сряда вечер е трудна за родените на и около 28,29 август. За повечето представители на знака седмицата не предлага специални събития, тя е почти неутрална. След 17 март Девите навлизат в по-благоприятен период.

Везни
Понеделник и вторник, събота и неделя, са по-приятните дни от седмицата. Родените на и около 8 октомври получават изгодно предложение за брак или съвместен бизнес. През тази седмица или скоро ще се сбъдне тяхна мечта. Родените от 1 до 5 октомври вероятно ги очакват трудности във взаимоотношения с партньори. Четвъртък е по-трудният ден от седмицата – прекомерно натоварване с работа може да донесе и психическа умора.През цялата седмица родените от 5 до 12 октомври имат повече късмет в делата си.

Скорпион
Сряда вечер, четвъртък и петък са по-приятните дни от седмицата. Почти за всички Скорпиони в сряда възниква предизвикателство за ново начинание или любов от пръв поглед. Тенденциите са ако през тази седмица се постави начало на нова любов – тя трудно ще може да издържи във времето. Не по-различно стоят нещата и в други области на живота. След 17 март настъпва по-благоприятен период, през който може да се разчита на повече късмет в личните и служебни дела и добри перспективи във времето.

Стрелец
Стрелците са едни от най-щастливите през тази седмица в целия Зодиак. Най-вече родените на и около 7,8 декември. Печалба от игри на късмета или от друг, нематериален вид, очаква повечето от тях. Внезапен положителен обрат на събитията решава почти всичките им проблеми. По подобен начин стоят нещата и при родените от 5 до 20 декември. За родените на и около 28 ноември сряда вечер е по-труден момент от седмицата, а понеделник преди обяд – по-приятен и благотворен.

Козирог
Понеделник сутрин и в обедните часове е един от по-благоприятните моменти в седмицата. В сряда вечерта може да възникнат трудности. За родените на и около 1 януари четвъртък вечер, но и цялата седмица може да се окажат трудни и изморителни. За родените на и около 5 януари предстои приятна изненада, свързана с дома и семейството, а в перспектива и във финансовата област. Четвъртък и петък са по-приятни дни, с повече възможности и шансове за успех в делата.

Водолей
Родените от 4 до 13 февруари предстои да осъществят важни контакти, да вземат важни решения. Понеделник, вторник, събота и неделя са по-благоприятни дни. За много Водолеи предстои положителен обрат в отношенията с роднини, братя, сестри и съседи. За други – внезапна любов от пръв поглед. Щастливо развитие на обстоятелствата ще промени ежедневието на някои представители на знака – добро и изгодно предложение за брак или съвместен бизнес очаква много от тях.

Риби
Сряда вечер е напрегната за някои от родените на и около 25 февруари. Четвъртък е натоварващ за някои от родените от 27 февруари до 8 март. Останалите дни са благоприятни за творчество. Макар и да съществуват добри перспективи в сферата на финансите, седмицата не е благоприятна за крупни покупки или инвестиции. Партньорите през този период не отправят най-изгодни предложения, но от края на лятото нещата се променят и настъпва положителен обрат.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

Законтакти: anelia19681968@abv.bg

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*