Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 4 – 10 май

 

Овен

Вторник вечер е подходяща за сериозни разговори за родените от 22 до 28 март. Сряда сутрин е ползотворна за родените на 30,31 март. Обедните часове са най-приятни за родените на 3,4 април. Вечерта временни положителни обрати в развоя на събитията очакват родените на 8 април, а събота, сутрин е вълшебна за всички, но не и за тях. Неделя следобед, е сравнително най-подходящия момент за обмен на информация през седмицата. Неделната вечер е най-приятна за родените на и около 30,31 март.

Телец

Финансите на родените през втората декада на знака, се стабилизират. По-облагодетелствани се оказват родените от 3 до 9 май. Събота сутрин е по-благоприятна за родените от 8 май до 11май. Съботната вечер е много приятна за родените на 18 – 20 май. В късните часове на неделната вечер възниква емоционално напрежение, предимно за родените на 3,4 май. Прекаленият оптимизъм относно финансите е подвеждащ.

Близнаци

Вторник вечер е неблагоприятна за разговори, пазаруване, подписване на документи, пътуване – най-вече за родените от 22 до 28 май. Сряда сутрин и събота са сравнително трудни за родените на 30,31 май. Сряда вечер не е сред най-приятните за някои от родените на 6,7 юни. Четвъртък вечер не е подходяща за сантименталности или срещи от личен характер – предимно за родените на 21 юни. Неделя следобед е най-подходящия момент за обмен на информация през седмицата – най-вече за родените на 30,31 юни.

Рак

Материално и финансово облагодетелстване очаква родените от 7 до 10 юли. Родените на 12,13 юли, в понеделник вечер, имат шанс да обърнат внимание на здравето си. Родените на 17 юли във вторник сутрин се събуждат с висок жизнен тонус. За много Раци вторник вечер носи трудности. Обедните часове в петък не са благоприятни за родените на 1,2 юли. Събота сутрин е трудна за някои от родените на 10 юли, а за родените на 12,13 е приятна. Родените на 23, 24 юни в неделя сутрин да внимават за здравето си.

Лъв

Финансите на много Лъвове през тази седмица се стабилизират. Родените на 6, 7.08 да внимават с разходи и сделки. За тях обедните часове в сряда са по-благоприятния  момент в седмицата, а неделната вечер носи емоционално напрежение. Вторник сутрин възникват трудности за родените на 17.08, а за родените от 24 до 30.07 вечерта е приятна. Сутрешните часове в сряда са по-благоприятни за родените на 1,2.08, а  вечерта – временни положителни обрати в развоя на събитията очакват родените на 10.08. За родените на 2,3.08 неделният следобед и вечерта са най-приятни.

Дева

Родените от 6 до 11.09 имат възможност за финансово и материално облагодетелстване. Родените на 17.09 във вторник сутрин са с добро настроение и висок жизнен тонус. За родените от 25.08 до 1.09, вторник вечер е неблагоприятна за сериозни разговори. Сряда сутрин е по-трудна за родените на 1,2.09, а вечерта – съответно – за родените от 10 до 14.09. За родените на 22.09, четвъртък вечер е неподходяща за сантименталности – за тях по-благоприятна е съботната вечер. Събота сутрин е спокойна за родените на 12,13.09. Родените на 2,3 .09 в събота са предразположени към грешки в избора си, налага се да внимават.

Везни

Вторник вечер е по-благоприятна за родените от 24 до 30 септември. Сутрешните часове на сряда предлагат добри възможности за родените на 1,2 октомври. За родените на 10 октомври събота е труден ден. Неделният следобед и вечерта са най-приятни за родените на 2,3 октомври.

Скорпион

За родените от 7 до 10 ноември има тенденция към материално и финансово облагодетелстване. Понеделник е сравнително труден ден за родените на 5,6 ноември, а за родените на 12,13 ноември вечерта е подходяща за да се занимаят със здравето си. За последните съботните сутрешни часове отново предлагат подобни възможности. За родените на 5,6 ноември в късните часове на неделната вечер възниква емоционално напрежение.

Стрелец

За родените от 24 до 30.11 вторник вечер е неблагоприятна за сериозни разговори, пазаруване, подписване на документи и пътуване. Сряда е благоприятен ден за родените през втората декада на  знака, а вечерта носи напрежение за родените от 10 до 14.12. За родените на и около 22.12 четвъртък вечер не е благоприятна за сантименталности и срещи от личен характер. Родените на и около 1,2.12 в събота са предразположени към разсеяност, налага се да внимават. За родените на и около 2,3.12 неделният следобед и вечерта са най-приятни.

Козирог

Родените от 4 до 9 януари имат възможност за финансово и материално облагодетелстване. С добро настроение и висок жизнен тонус  във вторник сутрин се събуждат най-вече родените на 15 януари. За много Козирози вторник вечер със сигурност не е сред най-приятните през седмицата. Петък, в обедните часове, е труден ден за родените в края на декември и началото на януари. Съботната сутрин, въпреки трудностите, предлага добри възможности за родените на 8 януари, а  вечерта е приятна най-вече за родените на 17 – 19 януари.

Водолей

За родените на 2, 3 февруари Пълнолунието носи напрежение. Вторник сутрин е изморителна за родените на 14 февруари, а вечерта е по-благоприятна за родените от 21 до 27 януари. Сутрешните часове на сряда по-успешно се справят с делата си родените в края на януари, а вечерта е приятна за  всички Водолеи. Събота сутрин е изморителна и напрегната, а неделята е най-подходящия ден за общуване, пазаруване и пътуване. Неделя вечер отново възниква напрежение, най-вече за някои от родените на 2,3 февруари.

Риби

За родените от 6 до 9.03 има тенденция за материално и финансово облагодетелстване. Понеделник следобед и събота сутрин са по-приятни за родените на 10,11.03. Вторник вечер е неблагоприятна за сериозни разговори, вземане на решения, пазаруване, подписване на документи, пътуване, най-вече за някои от родените от 22 до 27.02. Сряда сутрин е сравнително трудна за родените в края на февруари – началото на март, а вечерта не е сред най-приятните за родените от 7 до 12 март. Четвъртък вечер не е подходяща за сантименталности и срещи от личен характер – най-вече за родените на 20.03. За родените в края на февруари – началото на март, събота е сложен и объркващ ден, по-подходящ за почивка.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

 

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*