World Beach Volley Ball U19 – Община Ларнака търси доброволци

Община Ларнака търси доброволци, които да работят по време на първенството World Beach Volley Ball U19, което ще се проведе през юли

Община Ларнака, която е домакин и съорганизатор на събитието, търси доброволци на възраст над 10 години, които да помагат по време на волейболния плажен турнир на Финикудес от 26 до 31 юли.

Първенството по плажен волейбол „е едно от най-големите събития, които се провеждат в Кипър”, казаха от общината, добавяйки, че тази година 64 отбора ще вземат участие в турнирите  – 32 мъжки и 32 дамски – от пет континента, а общо 200 мача са насрочени от 08:00 до 22:00 часа, всеки ден.

„Неразделна част и душата на всяко голямо спортно събитие в нашия град са доброволците. Жителите на Ларнака са доказали през последните години, че подкрепят общината и голям брой доброволци участват във всички спортни събития”, се казва в съобщението на общината. „За успешното провеждане на този шампионат World Beach Volley, се изисква голям брой доброволци. Община Ларнака се нуждае от хора, които обичат своя град и спорта и са готови да участват и да помогнат”.

За повече информация, всеки може да се свърже на тел. 99 817 979 или 24 816 560, Янна Николау. А заявлението за доброволец може да се намери и на адрес: http://www.larnakabeachvolley.com/application-1.html#

Обичате Ларнака, нали?

Оставете коментар

Вашия email адрес няма да се показва


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.