Мотористи в помощ на младите хора, страдащи от рак

Мотористи от цял Кипър се събраха в четвъртък за започване на четиридневен маршрут за събиране на средства в подкрепа на сдружението „Една мечта, едно желание”, което се стреми да изпълни желанията на деца, болни от рак. Маршрута ще бъде обявен от щаба на Кипърската спортна организация в Никозия и ще вземат участие 12 мотоциклетни клуба заедно с мотоциклетния полицейски отдел, които ще обединят усилията си за събиране на средства. Целта е да се повиши обществената осведоменост за многобройните проблеми, пред които са изправени децата с рак и за финансово подпомагане на благотворителната работа на сдружението „ Една мечта, едно желание”.

Официалният старт ще бъде даден от кмета на Никозия Константинос Йоркаджис в събота,  8.30 часа на общинския паркинга на крепостния ров D’Avila. Мотористите, придружени от доброволци от сдружението „Една мечта, едно желание”, ще обиколят училищата във всички области за събиране на дарения.
„Заедно можем да донесем усмивка на лицата на нашите деца, които страдат”, се казва в обръщението на сдружението и нека всички, които са съпричастни да откликнат на инициативата.

За повече информация:  http://www.enaoniromiaefxi.com/

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*