Рекорден брой желаещи за Образователните центрове тази година

Хайде на училище за възрастни!

Вписванията в центрове за образование на Министерството на образованието и културата за възрастни ще започват от 7 септември до 27 септември 2015 г., като се очаква курсовете да започнат около средата на октомври 2015 г.

ΣχολήКнижката с информация за дневния ред и график за образование на възрастни, за училище 2015-16 година ще бъде пусната в печат. Цялата необходима информация, включително и за регистрация и кандидатстване по различните дисциплини са налични в електронен вид и са достъпни на: http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp2742.
Както е известно, Центровете за обучение на възрастни в момента са най-голямата програма за образоване за възрастни и е адресирана до всички в Кипър на възраст 15 и повече години. Благодарение на качеството на работата, разнообразието от теми и ниски такси, програмата се посрещна топло от широката общественост на Кипър. Повече от 25 000 души годишно участват в програмите за обучение на възрастни.
Курсовете се предлагат в 24 срещи годишно, една среща на седмица, с продължителност 90 минути.  Центровете за Образование за възрастни работят в градските и селските райони в различно време сутрин, обед и вечерните часове в училищни сгради или в изключителни случаи и в други подходящи места.
Таксата за обучение е € 55 в града, в провинцията € 45 за всички предмети, с изключение на Electronic Computer, която е € 65 за цялата учебна година.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*