По тънката повърхност на леда: Жената през погледа и душата на мъжа


Съкровени, чувствени, изстрадани истории за неуловимия дух на Жената през погледа и душата на мъжа в новата книга на проф. Златимир Коларов


Нестандартни герои и съдби, нестандартни вълнения и чувства, нестандартни обрати, нестандартни сюжет и фабула, които движат действието в пресичащи се паралелни линии и от сблъсъка им лумва пламък, който гори душата. Кинематографична образност, движение назад и напред във времето, първо и трето повествователно лице се смесват в монолитно цяло, непредвидим и непонятен пъзел, който се реди ред по ред до последния абзац. Надежди и мечти, страхове и болка, еротика и нежност, мистика и тайнство; история, която кънти и резонира в душата дни наред.

Златимир Коларов е лекар, професор по ревматология, писател, сценарист. Автор и съавтор на над 580 научни труда в областта на ревматологията, имунологията и вътрешната медицина, ръководител на 6 защитени докторантури по ревматология. Автор на 23 художествени, публицистични, научно-популярни и литературно-критични книги, на 2 сценария за игрални, 7 за документални и 8 за научно-популярни филми и над 250 публикации в литературни и електронни издания.

На 18-ти май от 18 часа в „Музей земята и хората“ той ще представи най-новата си книга – романа „По тънката повърхност на леда“ с участието на Недялко Йорданов, Хайгашод Агасян, Христо Деянов и Руси Чанев.

Романът е за Жената през погледа и душата на мъжа.

Книгата ще бъде в книжарниците на Хеликон след 15-ти май. Може да бъде поръчана и по Интернет на същата разпространителска верига.

Входът за премиерата е свободен.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*