Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете от NBA

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно и онлайн излъчване на едно от най-атрактивните спортни състезания в света – мачовете на Националната Баскетболна Асоциация. Още от днес най-новият спортен HD канал в семейството на Нова Броудкастинг Груп – Diema Sport, ще предлага на зрителите по един мач всяка неделя вечер от 22:30 ч. През април, когато редовният сезон завърши, плейофите ще бъдат отразени още по-наситено, а кулминацията ще дойде с големия финал през юни. Двубоят, с който НБА дебютира в ефира на Diema Sport тази вечер, е Милуоки Бъкс срещу Атланта Хоукс.

Всеки четвъртък от 19:00 ч. ефирът на Diema Sport ще предложи на почитателите на баскетбола предаването NBA Action. В него на живо водещият Лъчезар Пройнов ще проследява най-интересните моменти от мачовете в лигата през изминалата седмица. В предаванията, посветени на неделните мачове от NBA, неуморно ще работят още Деян Веселинов и Борислав Борисов.

Ежедневни репортажи в спортните новини на Нова и на интернет платформата Gong.bg, от всеки игрови ден на Националната Баскетболна Асоциация, ще информират зрителите за най-актуалните събития и интригуващи развои. Баскетболните мачове ще могат да се гледат и на интернет платформата GongPlay.

Двата нови спортни HD канала, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп – Diema Sport и Trace Sport Stars, стартираха успешно вчера. Днес феновете на т. нар. „Лига на Извънземните” имат възможност да се абонират за тях при обслужващите ги кабелни и сателитни оператори и да станат свидетели на първия мач на Националната Баскетболна Асоциация в ефира на Diema Sport.

Diema Sport и Trace Sport Stars ще се предлагат в пакет “Diema Extra” срещу месечна такса от 3,96 лв. при кабелните и сателитни оператори, които имат техническото решение да гарантират качеството и сигурността на съдържанието.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*