Неповторимостта на Кипър

Нова инициатива на летищата в Кипър за заминаващите си туристи

 

За втора поредна година, летище Ларнака предлага на заминаващите си туристи възможността да преживеят неповторими мигове от културното наследство на острова, преди да се завърнат у дома след почивката си.

От месец април, зоната за заминаващи на летище Ларнака е домакин на инициативата „Неповторимостта на Кипър”, събитие, което включва традиционни песни и танци, храна, изкуства и занаяти, пресъздадени на живо от художници.

Инициативата е организирана съвместно от CTC-ARI, управляващото дружество за безмитните магазини на летищата в Кипър и управляващото дружество за кафенета и ресторанти, както и Hermes летища

По време церемонията при откриване на инициативата, изпълнителният директор на Летища Хермес – Уес Портър заяви, че тази инициатива се превръща в успешна и успява да представи не само красотите на Кипър, но и печели овациите на туристите.

Кметът на Ларнака, г-н Андреас Луруджатис каза, че тези усилия имат значителен принос за популяризирането на кипърските традиции и туристическите продукти на острова. И че това събитие е един своеобразен празник, преди да се завърнат в ежедневието си в родината си.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*