КЕО набира скорост на британския пазар

 

KeoМарката бира КЕО вече се радва на популярност  във Великобритания и вече е в топ 10 на предпочитаните марки, съобщават от компанията. Кипърската бира се предлага във веригата супермаркети Tesco, а от април и във веригата супермаркети Morrisons в Англия и Уелс, Шотландия.

За по-малко от три години компанията бележи ръст от 121%. Проучване на пазара посочва, че КЕО бележи един от най-големите ръстове на продажба между 146 марки бира. Според представителя на КЕО в Англия г-н Дейвид Картър, потребителите търсят автентична вносна бира. Кипър е туристическа дестинация с около 1,7 млн.британци годишно, които познават марката от свои пътувания на острова и в родината им тя се превръща в една от предпочитаните марки. В изказването си той допълва, че все повече британски супермаркети искат КЕО да бъде включена в продуктовата гама, която предлагат.

От компанията очакват засилване на позициите им на британския пазар и ръст на продажбите, след нареждането на марката КЕО сред 10-те най-добри марки бира в Обединеното кралство.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*