Нов български магазин в Ларнака

DSC_0846 (8)-22

Вчера в Ларнака отвори врати нов български магазин, предлагайки дамски и мъжки чанти, кожени портфейли и аксесоари, българско и италианско производство.

Няколко десетки българи, приятели и познати на Елеонора Ангелова, собственичка на магазина пристъпиха по български обичай „с десния крак” в кокетното магазинче на улица К.Калогера, разгледаха най-новите предложения в модата на дамските чанти, избираха, коментираха, пожелаваха успех в смелото начинание.

2Елеонора Ангелова ни е позната като учител в българското училище в Ларнака. Питайки я, как събра смелост по време на криза да започне нещо толкова непознато, с усмивка отговори:

„Не съм сама. Търговията с чанти и аксесоари е семеен бизнес. Цели 25 години моите свекъри търгува с това и продават едни от най-известните марки на пазара. Свекърва ми даде идеята, помогна ми с избора на стока, практически съвети и други. В българската индустрия за чанти имаме невероятно добра стока, отлично качество от естествена и изкуствена кожа. Имам чанти за всеки джоб, като целта ми е да предлагам добро качество на нормални цени. Основно, залагам на отличното качество и следване на модните тенденции в световен мащаб.

Вярно, сега правя първите си крачки в това начинание, но съм оптимистка и вярвам, че ще успея. Магазинът е на оживена улица, тук непрекъснато е пълно с хора, които търсят най-доброто в магазините в търговския център на Ларнака. Освен това насреща е и училището К.Калогера и стотици млади жени прибират децата си от училище, и съответно хвърлят по един поглед. Още тази събота ще имам нова стока и си пожелавам всяка седмица – един контейнер нова стока.

Магазинът работи по установеното за острова работно време, от 9,30:13,30 и 15,30:19,30ч, като сряда и събота по ограниченото работно време до 17:00 часа. Каня всички ви да хвърлите един поглед, може би точно при мен ще откриете търсената чанта за сезона”

Пожелаваме успех на Елеонора и нейното ново начинание – магазин Кристели” в центъра на Ларнака.

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*