Заведени са дела срещу охраната на нощния клуб в Агия Напа

Υπουργείο Οικονομικών Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης υπογράφει τη Σύμβαση Μίσθωσης της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ministry of Finance The Minister of Commerce, Industry and Tourism, Mr Neoklis Sylikiotis, signs a contract for the lease of the Ayia Napa marina.

Египетския милиардер Нагиб Сауирис, инвеститор и собственик на компанията за изграждане на новото яхтено пристанище е бил един от пострадалите

Заведени са дела в окръжния съд на Фамагуста срещу осем местни и чужди граждани, заподозрени за участие в нападението миналия месец в нощния клуб в Агия Напа над служители на фирмата, работещи по изграждането на новото яхтено пристанище на  Агия Напа.

Всички осем подсъдими са служители на нощния клуб Сохо в Агия Напа, където се разигра свадата на 30 септември.

Служителите от яхтеното пристанище съобщиха, че са били нападнати от охраната на клуба. Свадата вкара десет души в болница. От полицейския доклад се разбира, че египетския милиардер Нагиб Сауирис, инвеститор и собственик на компанията за изграждане на новото яхтено пристанище е бил един от пострадалите. Нагиб Сауирис е бил в нощния клуб с 40 души от своята фирма.

Полицията съобщи, че случаите включват обвинения в кражба, нападение и причиняване на тежка телесна повреда срещу 36г. мъж от Паралимни, 24г. мъж от Мосфилоти, трима мъже от Ормидия, мъж от България, двама мъже от Литва, от Агия Варвара, от Сотира и 29г. мъж от Авгору.

Седем души са обвинени, че са назначени и изпълняват длъжността без необходимите документи.  Мениджърът на клуба е обвинен, че е наел персонал свързан със сигурността, който няма лиценз. Обвиняемите са освободени под гаранция варираща между 500 и 10 000 евро.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*