Вашият седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева

Астрологична прогноза за седмицата 16 – 22 март, 2015

 

Овен

Затъмнението на 20 март за Овните се очаква да донесе промени в дома и в семейната среда. Здравето –( физическо или психическо) на някои може да се окаже уязвимо. В работата също настъпват промени. Успехът в която и да e област, може лесно да бъде постигнат с творчески подход и въображение. Материално и финансово подобрение очаква повечето Овни.

Телец

Приятелите са тези, които привличат вниманието на Телците. Новини и послания от обичани хора съдържат полезна информация и носят  промени. Страховете на някои Телци може да се окажат напразни – късметът им работи безотказно. Отношенията с роднини, братя и сестри и съседи, въпреки колебанията, остават добри. Личния живот и финансите се отличават с постоянство и стабилност.

Близнаци

Близнаците са пред прага сбъдването на тяхна голяма мечта. Осъществяването й зависи от самите тях. Каквито и промени да настъпват, те са първи, които носят информация за случващото се. Талантът им в тази област, съчетан с подвижност и пъргавост, им гарантира промяна в служебното положение. За насочилите се в правилната за тях професионална област – успехът е гарантиран.

Рак

За много Раци предстоят силни емоции, свързани с чужбина. Пътувания, срещи, запознанства… Приятели зад граница се оказват важни и общуването с тях е обогатяващо и вълшебно. Студентите могат да отбележат значителни и завидни успехи в следването си. Напредък в кариерата и обществено утвърждаване очакват повечето Раци.

Лъв

Макар и финансите на Лъвовете да са много уязвими напоследък, късметът им е с тях и могат да се справят с трудностите. Не се препоръчва през този период да теглят кредити или да вземат или дават пари назаем. Родените от 23 до 27 август могат да разчитат, че с постоянен и усилен труд ще осъществят мечтите си. За много от тях предстои успех в кариерата.

Дева

Родените на 6 и 7 септември се налага да се съобразяват с партньорите си ( в личния живот или в работата), които ги изненадват все повече и повече с необичайните си „хрумвания”. Преодоляването на тези трудности им гарантира успех и финансово благополучие. Постоянният, усилен труд, който Девите полагат в дома си, ще бъде подобаващо възнаграден.

 Astrology and planets

 

Везни

За повечето Везни предстои оживление в отношенията с колеги и на работното място. Неясни изисквания и липса на дисциплина може да се окажат причина за хаос или объркване на реда. Във финансовата сфера и в личния живот, за щастие, всичко е наред. Късметът им в материално отношение и в сантименталните връзки е налице. За някои може да се наложи временна или постоянна раздяла с партньора.

Скорпион

За всички Скорпиони затъмнението на 20 март носи добри перспективи и положителни промени в най-различни области на живота. За родените през първата декада успехът се свързва с изкуство или медицина (психотерапия).Родените през втората декада имат успех в интелектуални дейности, свързани с образование, пътуване или сключване на сделки. Останалите имат много късмет в любовта и финансите.

Стрелец

За много Стрелци предстои смяна на жилището, в което живеят. Нов договор за наем или покупко-продажба може да бъде сключен при неясни условия. Промените в дома са наложителни, неизбежни – във физически или духовен аспект. Предпочитани от Стрелците остават Водолеите и обратно. С интереси към бъдещето и далечните хоризонти двата знака намират траен синхрон и хармония в отношенията помежду си.

Козирог

Вести, новини, телефонни обаждания от роднини, братя и сестри, уреждат се взаимоотношения, предават се съобщения, свързани с дома и наследствени въпроси. Любов, приятна изненада от партньора и много други радости предстоят да се случат скоро. Твърдостта, трудолюбието и постоянството на амбициозните Козирози са качествата, които им гарантират успех във всичко.

Водолей

Промени в доходите, във финансите и възнаграждението очакват Водолеите. Ежедневни кратки пътувания, някои свързани с обучение, променят живота им изцяло. Отношенията с роднини, братя и сестри се подобряват. През този период не се препоръчват кредити или предприемане на рискове, свързани с финансите. Членство в подходяща организация е ключът към бъдещи успехи.

Риби

Тотални промени очакват най-вече Рибите, родени на и около 4, 5 и 20 март. Промените, за повечето Риби, са свързани и с материално благополучие и израстване в служебната йерархия. Всичко това, разбира се, след много труд и усилия. Родените на и около 28 февруари са сред тези, които могат да разчитат на повече късмет в любовта, в творчески изяви и печалба от игри на късмета.

 

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

За контакти

anelia19681968@abv.bg

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*