Българка от Ларнака, потрошена при ПТП

26 годишната Ралица Стоянова от Ларнака пострада при тежко ПТП. Момичето е в болницата с тежки травми по гръбначния стълб

Вчера около седем сутринта на път за работа,  при отлична видимост, Ралица бе ударено на кръговото движение до театъра от 70 годишен водач на диплокамбино, идващ от светофарите на Американска академия. Без да спре и да се огледа, старецът влиза в кръговото и удря момичето, което е на излизане от кръговото на велосипеда си.  От удара, тялото й отскача на няколко метра, а водачът, стреснат от удара, спира.

Веднага е повикана линейка и Ралица е отведена в болницата в Ларнака. Установени са много травми по тялото и гръбначния стълб. Утре предстои ядреномагнитен резонанс в болницата Макариос в Никозия, който ще покаже травмите и счупванията.

Това не е първото произшествие на стареца, сподели Ралица. Преди месец човекът виновно ударил и потрошил автомобила на елинокипърка.

„На такива възрастни хора не трябва да им се позволява да шофират такива мощни автомобили, дори изобщо не бива да шофират.  Нямат нито реакциите, нито виждат къде карат“, каза Ралица. Не зная какво ще се случи утре и какво ще ми открият, но болките са големи. Дано не остана инвалид…“, сподели ми младото момиче.

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*