Туроператорите: Кипър е рай за голф ваканция

Кипър бе домакин на среща на 40 туристически голф организации от осем страни в стремежа за развитие на голф туризма на острова, в която участваха представители на Кипърската организация по туризма и хотелиери.

Двудневната програма на срещата представи възможностите за голф туризъм на острова, хотелските бази и уникалността на кипърската кухня и гостоприемство.

ΓκολφВ тази среща за опознаване участваха туроператори от Великобритания, Швеция, Норвегия, Австрия, Германия, Швейцария, Белгия и Унгария.

Крайната цел на “Golf Mega Fam Trip”, беше да запознае туристическите организации с голф продукта на Кипър, особено през зимата, идеално време за голф ваканция и за утвърждаване на острова като туристическа дестинация за голф пакети.

Гостите изразиха своето задоволство за качеството на голф игрищата, гостоприемството и професионализма на партньорите по туризъм и изтъкнаха предимството на меката зима на слънчев Кипър за този вид туризъм. Кипър е рай за голф ваканция, е тяхното заключение от срещата.
Успешната организация на тази програма е знак за лоялно сътрудничество между всички голф-партньори и КОТ.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*