Съобщение на полицията

Във връзка с утрешната финална среща по Волейбол на отборите Анортозис и АЕ Карава в стадион Китион в Ларнака от 19,30, полицията разпространи следното съобщение до всички медии:

За АЕ Карава ще бъдат отпуснати местата в централния сектор, а за Анортозис – срещуположния. Двете странични врати ще бъдат затворени от съображения за сигурност.

ANOvsaekВсички, които са с официални покани ще бъдат в централния сектор, независимо от кой отбор имат покани.

На билетите и поканите трябва да бъдат написани задължително името на човека и номер на лична карта.

При влизане, на входа всеки посетител трябва да има лична карта или шофьорска книжка, които да докажат, че те са притежатели на поканата или билета. Деца до 12 години трябва да бъдат придружени от възрастен. Фенове без билети няма да се допускат на мача.

Билетите на касите няма да се продават, а само с предварителна продажба.

В 18:00 ще се отворят входните врати. Феновете на Каравас ще ползват централния вход, а тези на Анортозис – входа в близост до паркинга.

Приканват се феновете на двата отбора да паркират на определените за тях паркинги, за да се избегнат инциденти и саморазправи.

Строго забранено е носенето на факли, димки, фишеци и други опасни предмети, както и политически знамена и плакати с обидно съдържание.

В стадиона няма да бъдат допуснати лица с каски или други, с които да скрият лицата си.

Ще има полицейско присъствие вън и вътре в стадиона, за да помогне за безопасното провеждане на събитието, като изискват от всички гости да сътрудничат и спазват изискванията.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*