Международен панаир на образованието в Никозия

На 28 февруари и 1 март т.г.  в Никозия за пореден път ще се проведе Международен панаир на образованието. Форумът е една от водещите академични и професионални изяви в областта на образованието, превърнала се в традиция и неразделна част от календара на културните събития в Кипър.

Набирайки все по-голяма популярност, това събитие се посещава от редица утвърдени професионалисти –  учени и специалисти от различни образователни институции, университети и колежи.

В рамките на 2 дни събитието предлага отлична платформа за среща на своите изложители директно с потенциални студенти от Кипър и други чуждестранни студенти под един покрив, които желаят да се информират за най-новите вътрешни и международни  учебни програми, предлагани в Кипър и в чужбина.

Възможността да почерпят информация директно от източника и да се срещнат лично привлича множество квалифицирани специалисти от всички краища на света и млади хора от острова. Това дава възможност на изложителите да увеличат своята популярност и да съберат информация за търсенето, като по този начин подобрят и допълнят своите бази данни въз основа на последните тенденции в търсенето в областта на образованието.

От друга страна се дава възможност и на младите хора, интересуващи се от перспективите за бъдещето и образованието си, да намерят пълна и конкретна информация за колежи, университети, образователни технологии и условия, свързани с тяхното развитие.

Както всяка година и сега в панаира ще бъдат представени и български висши учебни заведения, които ще предоставят подробна информация за кандидатстване както за българи, живеещи и учещи в Кипър, така и за кипърски граждани, които желаят да завършат висшето си образование в България.

Панаирът ще бъде отворен за посетители от 8.30 часа на 28 февруари. Адресът на изложението е:

Cyprus State Fairs Authority

G. Seferis str. Makedonitissa Area, 2415 Engomi
NicosiaCyprus

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*