Лимасол: 82 годишен стреля по натрапник

82-годишен беше задържан за пет дни в понеделник от съда в Лимасол, докато полицията разследва предполагаем опит за убийство срещу 67-годишен мъж в село Аласа.

Според полицията, инцидентът е станал около 19.15 часа в неделя, когато 82-годишният мъж се е свързал с полицията по телефона и е съобщил, че е застрелял нарушител, който е влязъл в двора на дома му и се опитва да открадне ел. кабели.

Възрастният заподозрян съобщил, че е стрелял с пушката си във въздуха, но ранил мъжа, който се опитал да избяга.

Полицията е отишла на място, където открила ранения 67-годишен мъж, който е прострелян в гърдите.

Той беше откаран с линейка в общата болница в Лимасол и след това в частна клиника, където претърпя операция и беше задържан за по-нататъшно лечение. Лекарите казаха, че състоянието му е критично.

„Ще бъдат извършени експертизи с помощта на балистичната служба на CID в Лимасол, за да се изяснят всички обстоятелства, при които се е случил този инцидент“, каза говорителят на полицията в Лимасол Лефтерис Кириаку пред Кипърската информационна агенция.

Той добави още, че 82-годишният е бил жертва на друг опит за кражба на електрически кабел миналата седмица, но не е ясно дали извършителят е мъжът, който беше прострелян в неделя.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*