Утре казваме последно „СБОГОМ“ на малката Нелина

Тъжни дни за българите в Кипър! Отиде си от този свят едно чисто и невинно дете! Жертва на войната по пътищата, в която за съжаление, победители няма и никога няма да има. Има само скърбящи, опечалени и нелепо изгубени животи.

Такъв е случаят с малката Нелина от Пафос, която си тръгна от Живота на крехка възраст. Тя няма да завърши, няма да стане абитуриентка, студентка, да преживее трепетите на първата любов, майчинство …, и още много прекрасни неща, които съпътстват Живота.

В такива случаи никога не се намират подходящите думи, с които да изразим болката и страданието, съчувствието и състраданието. Нито за изгубения детски живот, нито за опечалените родители и близки.

Никой родител не е готов за това! И няма да бъде! Неестествено е да погребваме децата и внуците си, още неразперили крилца и неполетели в Живота!

Утре, 26 ноември ще кажем последно „Сбогом“ на малкото ангелче! Тръгнало за последния си урок … . Вярваме, че сега е на по-добро място!

Почивай в МИР, скъпо дете!

На 26/11/2019 от 14:30 часа в църквата ΠANAΓIA ΠANTANAΣΣA родители, близки, приятели, сънародници и съученици ще се сбогуват с малката Нелина, която остава завинаги на десет години.

Погребението ще се извърши в гробището на Ексо Вриси.

Молбата на родителите е да не носите цветя и венци.

Средствата, които бихте използвали за това, може да дарите в помощ на семейството.

А ако сте от друг град и не можете да отидете, запалете днес, утре, вдруги ден, свещица за Душата на малкия Ангел Нелина!

***

За 20-те години, които живея в Кипър, изпратихме за родината стотици, стотици погребахме и тук…  Тъжно и жалко за всички, които си тръгнаха от живота толкова млади.

И за пореден път призовавам всички зад волана, внимавайте, пазете ЖИВОТА, своя и на другите. Какво от това, че ще има виновни, наказани, глобени. Ако си жив, ще понесеш последствията. Само за тези, които си тръгват завинаги, връщане НЯМА!

Почивай в МИР, малка Нелина!

Ева Иванова

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*