Кипър е замесен в руска драма със сурогатна майка

Кипър е намесен в руска драма с участието на сурогатна майка, двойка от Русия и малко бебе, обявено за продан. Посолства и юридически служби  вече са въвлечени в историята с участието на 39-годишната жена от Русия, сурогатна майка, която  се издирва в Кипър, след като се твърди, че не е дала детето на правната му майка.

сурогатна майкаПомолена да бъде сурогатна майка, 39 годишна жена се съгласява и според източници, руската двойка, която е финансово обезпечена са следвали всички правни процедури, свързани с намирането на сурогатна майка. Междувременно семейното съжителство между двамата руснаци се разпада и те се разделят, но документите по сурогатството остават валидни.
През август 2015 г., сурогатната майка със съпруга си, 15-годишната биологична дъщеря и бебето се появяват в Кипър.

Правната майката, на възраст 55 години ги проследяват до острова и се твърди, че бившият й партньор е замесен в изчезването на сурогатната майка. Той в момента живее в Америка и отрича обвиненията.
На Нова година е издадена заповед за арест на сурогатната майка в Кипър след сигнал на Интерпол. Все още жената се издирва. Тя и осем месечното бебе са в списъка за издирване от Интерпол Москва. Според тяхна информация, жената е искала да продаде бебето за 13,454 долара.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*