Blue Air открива своя база в Кипър

Нискотарифната авиокомпания Blue Air стартира новата си база за операции в Кипър вчера, като добави седем полета седмично до Атина и три до Солун.

Авиокомпанията запълва празнината, оставена от Cyprus Airways, бившият национален превозвач, който бе закрит миналия петък, след като Европейската комисия постанови, че той трябва да се върне 65 милиона евро държавна помощ.

Търговският мениджър на Blue Air Тудор Константинеску подчерта, че основна политика на дружеството е да предлага ниски цени, като добави, че авиокомпанията има капацитета да отговори на всички нужди на пътниците.

“Blue Air може да е с ниска цена, но тя позволява на пътника да добави всяка услуга, той иска за пътуването си. Например, даден пътник може да не желае да пътува с допълнителен багаж, което ще направи цената на билета по-ниска. Нашата авиокомпания предлага висококачествени услуги и за редовни пътници, и за ВИП гости,” каза управителят.

Коментирайки безопасността на полетите, Константинеску заяви, че “през десетте години, през които компанията работи, никога не сме имали инцидент на земята или във въздуха.”

Председателят на управителния съвет Джордже Ракару заяви пред медиите, че създаването на база за опериране в Кипър ще създаде работни места за стюардеси, пилоти и техници.

“През седемте години присъствие на кипърския пазар, ние се чувстваме Кипър  като наш дом,” каза той.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*