38 годишен сънародник, баща на две невръстни деца, загина в района на Пафос

Тази сутрин (21/10/2019) около 9 часа в района на Пафос при тежък пътен инцидент загина Кирил Киров, на 38 години.

Микробусът, собственост на компания „Кронос“ шофиран от Кирил Киров се удря челно в идващият насреща автомобил с каросерия. В следствие на удара, Кирил Киров загива , 45 годишният водач на другия автомобил е в тежко състояние в болницата в Пафос, но без опасност за живота.

По информация на служител във фирмата научих, че Кирил живее в Кипър/Никозия от почти 10 години, семеен с две деца на седем и три години. Във фирма „Кронос“ работи от три месеца. Шофирал е без колан и разследващите отбелязват, че ако е бил с колан, може би произшествието нямаше да бъде с фатален край.

От фирма „Кронос“ ме увериха, че ще поемат всички разходи по погребението на служителя си ( погребална агенция, транспортиране на тленните останки за България, самолетни билети за семейството му), но ако някой желае да помогне на децата и съпругата му, може да го направи.

Със сигурност много хора го познават и ще се обадят, за да може да се влезе в контакт със съпругата му.

Внезапната смърт, особено при такива инциденти е шамар за всеки от нас. Да се стреснем, да се събудим, да внимаваме на пътя, да пазим не само себе си, но и близките си.

Съболезнования за семейството му.

Почивай в МИР, Кириле!

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*