Усмихнете се широко и празнувайте – днес е световният ден на усмивката!

За 18-път днес се отбелязва Световният ден на усмивката, въведен по идея на американски дизайнер. Днес той се пада в първия петък за месец октомври, което означава, че имаме двоен повод за усмивка и празнуване!

Рекламният дизайнер от Устър, щата Масачузетс, Харви Бол е създал през 1963 г. усмихнатото личице, без да подозира, че то ще се превърне в един от най-разпознаваемите по света символи на доброто настроение и веселието. След това той учредява Световен ден на усмивката, който се чества именно днес.

Ние, екипът на първото българско списание в Кипър БГ Фактор, също се усмихваме, доволни от свършената работа. Новият брой на списанието на българите в Кипър вече е в печатницата! И след броени дни ще бъде в мрежата! А темите…, нямате представа колко много и различни са! От сега обявяваме Ларнака за културна столица в периода октомври-ноември-декември. Премиера на Българският театър „Храмът на Мелпомена”, концерт на Венера Мелеки и Маестро Мирослав Господинов, концерт „25 години творческа дейност” на Добрин Добрев с гост изпълнители Янка Рупкина и Галина Дурмушлийска, оперния спектакъл „Орфей и Евридики”, който ще бъде представен от Кипърската оперна организация, с режисьор акад.Пламен Карталов. Е, повече няма да издаваме, засега. Другото ще го прочетете в списанието ни, с усмивка на уста!

Подгответе се да идвате по-често до града на Зинон, а ние с радост ще домакинстваме за тези български събития.

Усмихвайте се повече! Правете добри дела! Красотата и усмивките, положителната нагласа и енергия ще спасят света!

Усмивката не признава политика, география и религия и обединява всички добри хора по света. Присъединете се към тях! Усмихвайте се не само днес, правете го всеки ден, така животът ви ще бъде по-лесен, красив и пълноценен! Направете нещо щуро и красиво, за което не ви е достигала смелост през цялата година, пуснете балон, хапнете сладки и шоколад с приятели, помогнете на човек в беда! Усмихнете се!

Ева, Живка, Бистра, Аделина и Катерина, петте усмихнати дами от БГ Фактор!

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*