Почивай в Мир, Радославе

Снощи в държавната болница в Ларнака почина нашият сънародник Радослав Андреев от Паралимни, баща на три годишната Ванеса.

Изказваме нашите съболезнования на семейството.

Тази сутрин ни се обадиха приятели на семейството с молба да призовем сънародниците ни за събиране на помощ за погребението на починалия Радослав Андреев.

Радослав Андреев е от София. От девет години работи в строителството в район Паралимни. Баща е на три годишно момиченце.

Радослав Андреев-2От разговора със съпругата му Теодора, разбрахме че от една година Радослав се лекува от цироза на черния дроб. Лечението е проведено в България. Преди няколко дни се почувствал зле и е приет в болницата в Ларнака, където снощи почива. Предстои организирането на погребението му в България, за което ще са необходими средства.

Българите в Паралимни са като попарени. Звънят и питат как могат да помогнат, помнят Радослав само с добро, помагал е на десетки от тях. В разговор с Отец Станислав научихме, че довечера ще се съберат, за да видят кой с какво може да помогне и да се организира погребението на 40 годишния Радослав Андреев, включващо пренасяне на тленните му останки в родината ни.

Ако имате възможност да помогнете, може да го направите на следните места в Паралимни:

В Българското училище при Нели Делчева, която отговаря на тел. 99 407 398;

В БГ магазина на Миро до ||-ро училище;

В магазина на Илияна Папагеорги – LUCY Fashion Cyprus, Паралимни – тел. 99 384 155;

В магазина на Булчийз;

В магазина на Пончо;

При отец Станислав – тел. 97 722 376;

В магазина “Балканиан” в Паралимни и Агия Напа, тел. 99 113 309.

Почивай в Мир, Радославе!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*