Посолството продава на търг един от автомобилите си

О Б Я В А

Посолството на България в Кипър уведомява, че на 24 юни 2020 г. обявява търг за продажбата на стар автомобил марка Тойота Корола, тип оборудване – Luna.

Година на първа регистрация: 2008 г.

Двигател: Бензин

Пробег: 195 000 км.

Тип скоростна кутия: Ръчна

Мощност – к.с. / kw: 91 kw / 1 598 cm3

Характеристики: 5-степенна, ABS, AC, 4 въздушни възглавници, централно заключване, фарове за мъгла и др.

Недостатъци: Съединителят се нуждае от подмяна, вътрешни и външни забележки/щети.

Търгът с тайно наддаване ще се проведе съгласно изискванията на Наредбата за продажбата на движими вещи – частна държавна собственост (от 21 ноември 1997 г. с последни изменения от 20 декември 2005 г.).

Обявената начална цена възлиза на 3 200 евро. Срокът за подаването на оферти е 7 (седем) работни дни след откриването на тръжната процедура.

Оглед на автомобила може да бъде направен всеки работен ден от 09.00 до 13.00 ч. – пред сградата на посолството на ул. „Константину Палеологу” 13, Енгоми, Никозия (13, Konstantinou Paleologou, 2406, Engomi, Nicosia). Необходимо е огледът да бъде договорен предварително по телефона.

Крайният срок за подаване на офертите е 01/07/2020 (сряда), когато ще бъдат обявени и резултатите от процедурата.

Офертите на участващите в търга трябва да бъдат подадени в запечатан плик в сградата на дипломатическото представителство на посочения адрес. Същите се приемат в присъствието на член на комисията по процедурата, сформирана със заповед на ръководителя на мисията от 19 май.

След изтичането на срока за оферти, комисията ще изготви списък на участвалите и класирането им. В изпълнение на Наредбата ще се състави протокол, с който се обявява кандидатът, спечелил търга с тайно наддаване.

Всички желаещи да участват следва да внесат депозит на стойност 10% от размера на началната цена, възлизащ на 320 евро. Сумата може да бъде внесена в брой в касата на посолството. Депозитът подлежи на възстановяване, ако участникът в търга не бъде избран за купувач.

От кандидатите се изисква да представят валиден документ за самоличност или удостоверение за съдебна регистрация за юридическите лица.

Повече информация за процедурата и състоянието на автомобила може да бъде получена на електронната поща на посолството Embassy.Nicosia@mfa.bg; Bulgaria@cytanet.com.cy или на телефон: +357 22672486 всеки ден до изтичане на срока.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*