Полицията разби група за строителни кражби в Пафос

Полицията в Пафос извърши още два ареста във връзка с разследвани случаи на кражби на строителни материали, започващи да приличат на работа на организирана група.

Според ръководителя и говорителя на CID Михалис Николау, полицията първоначално е арестувала двамата мъже, на възраст 31 и 33 години, като са задържани за три дни за кражба от строителен обект в Героскипу.

След ареста им, полицията откри големи количества откраднати материали на открито в Тремитуса, за което заподозрените бяха повторно арестувани и сега са задържани за пет дни.

Мъжете първоначално бяха арестувани след жалба от 58-годишен предприемач в Героскипу за кражби на скеле, оценени на 1400 евро, извършени между 12 и 15 юли.

През уикенда 62-годишен предприемач съобщи за кражба на материали на стойност 16 220 евро, включително 192 форми за скеле, винтове и подобни части, от строителен обект, който управлява в Месоги.

В хода на разследването се появяват показания и срещу 28-годишен постоянен жител на Пафос, който е арестуван и е в ареста.

Сега полицията смята, че и тримата заподозрени са членове на една и съща група, специализирана в кражба на строителни материали.

Разследването продължава.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*