Пафос се подготвя за Hot Dog шоу

В Пафос се подготвя за 18-ти пореден път Hot Dog шоу, благотворително шоу, което набира средства за животните, които са изоставени и живеят в приюти. Според организаторите тазгодишното събитие се очаква да бъде по-голямо и по-добре организирано от всякога и има за цел да повиши осведомеността и събраните средства, за да помогне на хиляди животни.
дог шоуПафиакос и CCP организация за хуманно отношение към животните са домакин на събитието, което ще се проведе в замъка в Като Пафос и се надяват да привлекат 6,000-8,000 посетители тази година.
Събитието е изключително популярно и ще предлага цял ден семейни развлечения на 3 май, неделя от 10:00 до 16:00 часа.
Ще бъде осигурена сцена за много танцови и музикални изпълнения, както и звездата на шоуто Матю Едмондсо. Популярния артист отново ще координира шоуто, заедно с неговия екип от професионални танцьори и певци. Самият той в момента има три кучета и една котка.
Кучешкото шоу – The Dog Show е организирано в 14 категории и ще започне в 10:15часа.
Всеки победител от различните категории има шанса да спечели приза “Най-добър в шоуто”.
Първото записване в киноложката изложба се таксува € 5, и след това са по € 2 за всяка отделна категория.dog2
Набират се и доброволци за събитието, за да помогнат с организацията на самото събитие, за сергиите, стюарди раздаващи напитки и други дейности.
Пафиакос и CCP е организация за хуманно отношение към животните и е с нестопанска цел, основана през 1982 г в Пафос. Тя предлага много услуги, включително ветеринарни клиники в Пафос и Полис, спасителна телефонна линия, настаняване, обслужване на животните. Приютът осигурява дом на много изоставени магарета, коне, кучета, котки, зайци.
Събраните средства по време на събитието ще се използват за издръжката на 1200 животни от приютите.
Пафиакос и CCP организация за хуманно отношение към животните – тел. за връзка – 26946461, Andrea  99265443, Joy 99249497.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*