На Добър час, скъпи деца!

Днес отвори врати и посрещна своите ученици и БУ „Д-р П.Берон“ в Ларнака.

Залата на училището посрещна и десетки родители и гости, дошли да поздравят децата с първия учебен ден.

Празникът започна със водосвет, извършен от отец Станислав Симеонов, който пожела на деца, учители и родители здрава и успешна учебна година.

Приятна изненада бе изпълнението „На многая лета“ от невероятния тенор Георги Султанов, съпругата му Шмилена и нашата оперна прима Цвета Христофору. Едно силно послание за мир и благоденствие на българския народ.

Рециталът на по-големите каки и батковци на първокласниците спечели заслужени овации и пожелания за успех и много хубави мигове в родното училище.

Директорът на училището Елеонора Ангелова връчи свидетелствата за успешно положен изпит по български език за ниво „В“, подчертавайки, че всички представили се са с отлични оценки.

Скъпи деца, учители и родители,

Всеки от нас помни Първия учебен ден, този на децата  и внуците си. Това не е просто празник, това е денят, който ни вълнува и изпълва с радостни очаквания, денят, в който децата ни влизат в широко отворените двери на знанието, духовността, достойнството, традициите и гордостта на цялото ни общество и българска общност в Кипър.

Пожелаваме успешна учебна година!

На Добър Час!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*