Ларнака ще има шест нови хотела този сезон

Ларнака ще има шест нови хотела до няколко месеца.
“Това са хотели, които бяха затворени в продължение на години и сега са обновени и ще заработят отново”. Това ще позволи Ларнака да се превърне в дестинация с адекватни възможности като разшири туристическата си база с още 200 легла
Хотел St. HelenaHotel в областта Хрисополитиса отвори вече врати с чисто ново, допълнително крило към хотела и предлага 21 стаи, СПА център, открит и закрит басейн. MikesKanarium хотел в Ларнака се очаква да отвори врати в края на този месец с 26 стаи.

Ciao StelioCiaoStelio на Макензи също ще е готов да заработи в край на май. До юли Josephine хотел, който разполага с плувен басейн на покрива ще започне работа на ул. Зинонос Китиос.
EasyHotel е купен от чуждестранни инвеститори, като е реновиран и обновен с 55 стаи. По пътя Декелия, два хотела планират да подновят базата си и се очаква да започнат работа в най-близко бъдеще.

Наскоро председателят на борд по туризъм Ангелос Лоизу заяви, че местната туристическа индустрия може да се наложи да търси средства от Европейските програми за разширяване и обновяване капацитета на хотелската база.
Около една четвърт от икономиката на острова е пряко или косвено свързано с туризма.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*