Вино и любов на Свети Валентин

Свети Валентин или Трифон Зарезан – със сигурност на нас, нежната половина от човечеството първият е за предпочитане. Затова и отдаваме чест на 14-ти февруари именно като ден на влюбените, а не толкова като ден на виното. Разбира се, често виното и любовта (или липсата й) вървят ръка за ръка.

Ако месечният ви бюджет е ограничен и не сте успели да резервирате маса в скъп ресторант, а Свети Валентин наближава, не се отчайвайте. Романтиката не винаги изисква огромни средства, за да стопли сърцето. По-важно е желанието, което имате, за да зарадвате любимия мъж.

Една хубава бутилка вино може да купите и за 4-5 евро от кварталния магазин. Няколко малки ароматни свещички за допълване на романтичната обстановка, а за хапване може да приготвите нещо леко, дори и само от останалите ви продукти в хладилника

Останалото е ентусиазъм и желание да прекарате вечерта, не заспали пред телевизора, а в обятията на скъпия и обичан от вас мъж. Пуснете си бавна музика, запалете свещите, свалете излишните дрехи и оставете ежедневните проблеми пред вратата. Нека поне една вечер значение и смисъл да имате само вие и вашата любов. Наздраве!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*