Хотелите в Агия Напа удължават сезона

Поради увеличилите се полети до Кипър главно от Русия, няколко хотела в Агия Напа, остават отворени поне до края на ноември, съобщи кмета на града Янис Карусос.

„Налице е реално увеличение на пристигащите от Русия, като да този момент има 15 полета от Москва, а са планирани още три полета от Санкт Петербург”. Така няколко хотела в туристическия курорт на Кипър виждат добра възможност и решиха още да не затварят.
агия напа„Това е уникална възможност да докажем на нашите посетители и туристически агенти, че Кипър е една много добра и примамлива дестинация дори и за зимния сезон, тъй като имаме цялата необходима инфраструктура и прекрасен климат за почивка”.

Кметът на града съобщи, че са предприелиредицамерки за подобряване престояна посетителите, като едно от тях е, че три от плажовете на Агия Напаще останат отворенис пълниекипи отспасители.Това саNisi beach,плажа от Панатаху до Глико Неро и плажа Ватия Гония.

„В следващите няколко седмици ние очакваме още пристигащи от Русия и на по-късен етап ще има пристигащи и от Великобритания”, заяви той.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*