Утре – Футболен мач между отборите Неа Саламина – АПОЕЛ

Съобщение на полицията

С оглед на футболната среща между отборите Неа Саламина – АПОЕЛ, която ще се проведе в събота, 31 януари 2015 в 17:00 в FamagustaStadium в Ларнака, Полицията съобщава, че:

Фенове на АПОЕЛ ще бъдат разпределени в източната страна на сцената (в близост до кръговото) а последователите на NEWSALAMINAS ще бъдат разпределени на трибуната в южната страна на сцената и в галерията.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 15:30. Поради очакванията за струпване на много фенове на двата отбора, желателно е влизането им да стане преди 16.00 часа, за да се постигне спокойно настаняване на всички и да не се стигне още в началото до конфликтни ситуации.

За феновете на АПОЕЛ ще бъдат отпуснати 1 200 билети (включително студенти и деца), по-голямата част от които се очаква да свършат в предварителната продажба за тази група. Обикновените запалянковци ако не разполагат с билети и не са сигурни, че ще могат да си ги осигурят на място, се препоръчва да не ходят на стадиона. Малки деца ще бъдат пускани без билет

Феновете и на двата отбора призоваха, за собствената си безопасност, да се избягват пътища, които ще бъдат използвани от феновете на опонентите

Строго забранено е да се носят голф ракети, фойерверки и други опасни предмети, както и политически знамена, обидни или с нецензурно съдържание. Подчертава се също, че в стадиона няма да се допуснат фенове, носещи велосипедна или друг вид каски или други, с които биха могли да си покрият лицата.

За съхранението на всякакви ценности (включително каски), чийто достъп е забранен на територията на стадиона, ще има достатъчно пространство за съхранение, откъдето ще си ги получат след края на мача.

Полицията и двата клуба приканват феновете си да се държат прилично на срещата. С оглед на сигурността, полиция и охрана ще бъдат разположени из целия стадион.

Апоел-Неа Саламина мач

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*