Трима арестувани в Агия Напа за притежание на райски газ

Полицията в Агия Напа арестува трима души, заподозрени, че притежават райски газ с намерение да го продадат, съобщиха властите в понеделник.

Според полицията 50-годишна жена и млади мъже на 18 и 19 години са били арестувани през нощта, когато е установено, че притежават веществото.

Полицията в района на Фамагуста съобщи, че около 12.30 ч. полицаи, които патрулирали в Агия Напа, спрели за проверка 19-годишен мъж, у когото били открити използвана и неизползвана ампула с диазотен оксид, устройство за използване на ампулите и осем балона.

Малко по-късно, около 2.00 ч., полицаи на път в Агия Напа спрели за проверка 18-годишен младеж. При обиска у него са открити и иззети седем ампули с райски газ.

Час по-късно полицаи, които проверяват сграда в Агия Напа, откриват 50-годишна жена, която има 47 неизползвани ампули със смешен газ и още две използвани.

Тримата са арестувани, повдигнати са им писмени обвинения и са освободени.

Полицията продължава разследването.

Търсенето на весели балони не спира, независимо от мерките, които се вземат от страна на властите. Ефектът му е за около минута. Самият газ спира притока на кислород към мозъка и затова се чувстваш малко замаян. Става ти смешно и забавно. Но при вземане на двойна или тройна доза, последиците могат да бъдат сериозни и не толкова забавни.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*