Списание BG Factor.Cy ще прелети морето и океана и ще кацне в Лос Анджелис

Получихме интересно предложение от колегата Евгени Веселинов, който е създател на сайта BulgariCA в Калифорния. Списание BG Factor.Cy да заработи съвместно с колегите от другата страна на земното кълбо, търсейки роднини на българи от Кипър в слънчевия щат Калифорния, обмяна на информация, възможности за бизнес, туризъм, култура, забележителности, „с мирис на море и океан“ и много други.  Без новини, политика и всичко, което трови ежедневието ни!

los-angeles-skyline

Поласкани от предложението, с нетърпение приемаме предизвикателството на Евгени Веселинов, още повече, че съвместната ни работа ще доведе до много нови рубрики, а списанието на българите в Кипър ще прелети над морето и океана и ще се чете и в града на Ангелите.

limassol

Вероятно някои ще си кажат, че днес е 1-ви април. Да, днес е денят на шегата, но екипът на БГ Фактор отдавна гледа извън  границите на острова ни, още повече, че сънародници от Гърция, Англия, Германия, България дадоха отлична оценка на изданието още в първата му година, изявявайки желание да получават на адрес печатното ни издание.

Ехаааа, започнахме да мечтаем за едно интернационално издание, което да си сътрудничи с българските общности в цял свят. Живеем в глобален свят, интернет присъства дори в кухните ни… Защо да не го използваме и за срещи отблизо и далеч, отпечатани на страниците на списанието ни.

От днес, 1 април, брой 6 е в мрежата за разпространение и затваря първата година на изданието. В следващия ни брой, който ще бъде на 1 юни, ще четете не само за българите в Кипър, а и за изтъкнати наши сънародници в други страни по света.

Verba Volant, Scripta manent!/Думите отлитат, написаното остава!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*