Решение на семеен съд в Пафос

СЪД ПАФОС -1 СЪД ПАФОС-2

СЕМЕЕН СЪД ПАФОС

ЮРИСДИКЦИЯ НА РОДИТЕЛСКА ОТГОВОРНОСТ

ПРЕД: Г.АНТОНИАДИ, Д                                                Номер на Заявлението  75/14

 

Между:

НАТАЛИЯ ПЕПОВА ЦВЕТАНОВА, от ПАФОС – ИЩЕЦ И

ДЕЯН ХРИСТОВ ИСПОРСКИ, от България – ОТВЕТНИК

ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕТО ДАТА: 5,12,14: НАТАЛИЯ ПЕПОВА ЦВЕТАНОВА, от Пафос

ИЩЕЦ

Заявлението бе представено пред Съда за изслушване в присъствието на г-жа Кал. Ставру адвокат на жалбоподателя. Съда след прочитането на заявлението и клетвената декларация, която го придружава,

ПОСТАНОВЛЯВА като издадено и за настоящето издава указ за упълномощаване на функционирането на приложенията извън юрисдикцията на Съда.

СЪДА ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОСТАНОВЛЯВА като издадено и за настоящето издава указ, с който позволява да замени изпълнението на Главните приложения и настоящия указ като публикува известие във всекидневен вестник в България. Публикацията да се отнася само за исканото лечение, и най-важните факти изложени от жалбоподателя за издаване на исканото лечение, посочени в заявлението.

СЪДА ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОСТАНОВЛЯВА като ответника да определи Адвокатската Защита в рамките на тридесет дни от датата на публикуване.

В случай, че не се определи Адвокатска Защита от ответника в рамките на по-горния срок всяко по-нататъшно уведомление ще се счита за добре, както и чрез ангажирането си ако се публикува в таблицата в Съда в продължение на пет последователни дни.

 

ИЗДАДЕН НА 5.12.2014

ИЗГОТВЕН НА 5.12.2014                              (Мин.) Г.АНТОНИАДИ, Д

 

ТОЧНО КОПИЕ (подпис)

Регистратор – ГА

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*