Преиздаване на билети за полети на Cyprus Airways

От 26 януари до 28 февруари притежателите на билети за полети на Cyprus Airways (Кипър) с дати на заминаване от 10 февруари до 25 Октомври се препоръчва да се свържат с някой от туристическите агенти, лицензирани от Кипърската туристическа организация (CTO) за да им бъдат издадени нови билети, обяви правителството в официално заявление.

“Тези условия са за пътници, които притежават билети за полети на Cyprus Airways и които не са подали заявление за възстановяване на суми по кредитна или дебитна карта или на туристическа застраховка,” се казва в изявлението.

Добавя се още, че след като пътниците получат преиздадени билети с друга авиокомпания, те вече няма да имат право да подадат иск за възстановяване на каквито и да било суми за билети или туристическа застраховка.

Всички допълнителни разходи, свързани с повторното издаване на билети, ще бъдат поети от Република Кипър, се казва в обявлението.

Ако пътниците изпуснат крайния срок,  28 февруари, те няма да имат право да претендират за подмяна на билети и няма да се взимат по-нататъшни мерки от страна на правителството, се казва в съобщението.

Когато авиокомпанията Cyprus Airways беше затворена по-рано този месец, туристическа агенция Top Kinisis бе посочена от правителството за преиздаване на билети на пътници, които имаха билети от Cyprus Airways с дата на заминаване до 9 февруари.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*