Изложба „Моята сватба“ в Ларнака

За поредна година г-жа Антигони Андриану организира изложбата „Моята сватба“ в центъра за сватби „Макензи“ (Хтима Макензи) в Ларнака.

Събитието бе открито официално днес с официална церемония, на която присъстваха зам.кметът на Ларнака г-н Петру, директорът на Дома за деца със специални нужди „Св.Георги“, видни общественици, бизнесмени, търговци и много млади хора, които подготвят своя най-важен ден в живота си – своята сватба.

Впечатляващо събитие, в което участват 55 фирми, предлагащи най-новото от сватбено облекло до музика, покани, аксесоари, цветя, сладки и други.

Зам.кметът на Ларнака г-н Петру поздрави участници, организатори и гости на събитието и приветства инициативата за благотворителност. Входът на изложбата е 5 евро, като събраната сума за пореден път ще бъде дарена на Дома „Св.Георги“, в който в момента живеят около 30 деца със специални нужди. Миналата година от същия форум г-жа Андриану е дарила на дома 3850 евро от входните билети.

Приятна музика, отлична обстановка, почерпка и феерия от булчински тоалети, аксесоари и всичко, за което можете да се сетите. С гордост добавям, че в състава, който се грижи за доброто настроение на гостите има българско участие – саксофониста Светльо.

Днес изложбата ще бъде отворена до 21 часа, а утре от 11,00 до 20,00 часа.

Не го пропускайте. Дори и да не ви предстои сватба, само да погледнете невероятната красота и аранжировки, да опитате някакъв сладкиш, да си направите снимка за спомен. А вашите 5 евро от входа ще бъдат малък коледен подарък за сираците от дома „Св.Георги“.

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*