„Мъжът на жена ми”

Още едно събитие от българския културен календар в Кипър през май възбуди духовете. Постановката на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ беше представена на сцената на театър „Скала“ в Ларнака във вторник вечер. За пореден път български актьори играха пред българската публика тук в Кипър и внесоха много смях и настроение.

Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов с прекрасната си игра и силно актьорско присъствие накараха пълната зала да се превива от смях и да изпита отново неизмеримото  удоволствие от докосването до магията на театъра и до таланта на актьорите.

След края на представлението хората стояха и не тръгваха, толкова силно бе впечатлението и въздействието, което оказа върху тях видяното, играта на актьорите. Впечатляващ беше и начина, по който сериозни проблеми бяха поднесени с усмивка, ирония и невероятно чувство за хумор, без обаче да бъдат омаловажени или пренебрегнати моралните и етични въпроси, поставени в творбата.

Събитието премина при много висок интерес и както зрителите, така и изпълнителите, споделиха удовлетворението си от вечерта.

За кипърската публика тримата актьори казаха, че не навсякъде в чужбина са играли пред такава многобройна и всеотдайна публика. Останаха впечатлени и от театър „Скала“, който беше домакин на представлението.

Надяваме се скоро отново да се срещнем там на поредно вълнуващо театрално изживяване!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*