Влади Въргала спечели ВИП Брадър

Актьорът влезе в оспорван двубой за титлата с Йорданка Христова, но зрителите решиха естрадната прима да заеме второ място

Влади Вългала спечели ВИП Брадър (VIP Brotherтази вечер. Съпругата и двете му деца също присъстваха при обявяването на наградите и дойдоха на сцената при него след награждаването му с плакета на шоуто.

Актьорът влезе в оспорван двубой за титлата с Йорданка Христова, но зрителите решиха естрадната прима да заеме второ място.

Wosh MC се класира на почетното трето място и напусна Къщата заедно с Жени и Тачо, които завършиха четвърти. Албена Вулева и Елена Кучкова напуснаха Къщата на VIP Brother на крачка от финала, като заеха съответно пето и шесто място.

В студиото при Ники Кънчев всички финалисти получиха силна защита от страна на свои приятели. Андрей Слабаков подкрепи Влади Въргала, а Илиана Раева беше защитник на Йорданка Христова. Звездното семейството Жени и Тачо получи подкрепа от Соня Колтуклиева, Маги Халваджиян защити Wosh MC.

Румен Луканов подкрепи плеймейтката Елена Кучкова, а защитникът на Албена Вулева беше Евгени Минчев.

В утрешния епизод ВИП Брадър „Образцов дом“ ще покаже неизлъчвани кадри от предаването.

Днес всеки от съквартирантите изпълни песен или танц, заедно с някой от напусналите вече съквартиранти.

Албена Вулева е спечелила в най-голяма степен симпатиите на потребителите на NovaNews.bg, става ясно от анкетата на сайта.

На въпроса “Ако участниците във VIP Brother бяха правителство, кого щяхте да изберете за министър-председател?”, над 1/3 от участвалите в анкетата посочват именно Албена Вулева.

20,56% от хората подкрепят Wosh MC,

17,32 % – Йорданка Христова,

а 11,29% – Евгения Калканджиева.

Съпругът на Жени – Тачо, печели симпатиите едва на 3,67 % от гласувалите.

Vesti.bg

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*