Утре се сбогуваме с нашата Юлка

 

 

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Σας ανακοινώνουμε ότι η κηδεία της μητέρας μας Ιουλίας Ντίμοβα, η οποία έχει φύγει εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή, θα γίνει μεθαύριο Τρίτη 18/11 στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα στις 14:30. Παρακαλούμε όπως αντι στεφάνων, γίνουν εισφορές προς την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη η όλη τελετή δεν θα έχει τον χαρακτήρα αποχαιρετισμού μιας και η μητέρα μας ήταν είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας ΑΛΛΑ θα γίνει για να της εκφράσουμε όλη μας την αγάπη και να της πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα μας έμαθε, μας άφησε, μας δίδαξε.
Τέλος θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την Τρίτη θα φοράμε λευκά ρούχα μιας και το μαύρο δεν είναι ένα χρώμα το οποίο άρεζε και ταίριαζε ποτέ σε ό,τι είχε και έχει να κάνει με τη μητέρα μας, κάτι που άλλωστε και η ίδια θα ήθελε. Κάνουμε έκκληση, όσοι νιώθουν το ίδιο όπως φορέσουν λευκά ρούχα επίσης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη, να είστε όλοι καλά.

Τα παιδιά της Δήμος και Γιώργος Σταμάτης.

***

„Αν είχα την ευκαιρία να σου πω αντίο, θα σου έλεγα ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα είμαι, για όλα όσα πάλεψες για όλους μας τόσα χρόνια και ενα τεράστιο σ’ αγαπώ γιατί από σήμερα δεν θα είσαι δίπλα μου αλλά θα κατοικείς μέσα μου για πάντα. Δεν θα σου πω αντίο όμως ποτέ μητέρα, γιατί από σήμερα έγινες αθάνατη.”

Julka

***

Скъпи приятели,

Съобщаваме, че погребението на майка ни Юлия Димова, която си отиде внезапно и неочаквано при автомобилна катастрофа миналия петък,

ще бъде утре, вторник 18/11 в църквата на Св. Георги Контос в Ларнака от 14:30 часа.

Молим, вместо венци, направете вноска за финансова подкрепа на семейството ни.

Също така бихме искали да Ви информираме, че във вторник цялата церемония няма да има характера на сбогуване.

Майка ни е била и винаги ще бъде с нас, а този ден ще изразим цялата ни любов и да й кажем огромно „Благодаря” за всичко, на което ни е научила, остави и ни даде.

Накрая бихме искали да Ви информираме, че във вторник ще носим бели дрехи. Черното е цвят, който майка ни не харесваше и в този ден не би искала да ни види в черно. Обръщаме се към вас с молбата да бъдете облечени в бяло.

Благодаря ви много за вашата подкрепа, да сте живи и здрави!

От децата на Юлия Димова – Димос и Йоргос  Стаматис.

 

***

„Ако имах възможност да ти кажа сбогом, аз ти казвам едно огромно благодаря за всичко, което съм днес.

Благодаря за всичко, за което се бори за нас през всичките тези години и искам да изкажа огромната си любов към теб,

защото от днес няма да бъдеш до мен.

Но винаги ще живееш в мен, завинаги.

Никога няма да ти кажа „Сбогом”, защото от днес ти си безсмъртна.”

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*