Вашият Седмичен хороскоп от астроложката Анелия Андреева  

Астрологична прогноза за седмицата 9 – 15 февруари 2015

 

Овен

Четвъртък сутрин е един от най благоприятните моменти за повечето Овни, най-вече за родените на и около 14 април. Повече трудности Овните могат да очакват в събота – в около 17 часа, българско време – в по-голяма степен – някои от родените на и около 16 април.

В петък, в около 20 часа, родените на и около 3,4 април имат повече късмет и могат да разчитат на положителен обрат в събитията.

Много събития се случват, без да се дава гласност. Овните не винаги научават всичко – едва в края на седмицата започват да получават актуална информация.

Телец

Един от най-благоприятните моменти за Телците е сряда вечерта, най-вече за родените на и около 9 май. Повече трудности и препятствия за преодоляване имат в събота, в около 11 часа, българско време – най-вече родените на и около 12 май.

Много мечти могат да се сбъднат през седмицата. Добри приятели очакват внимание. Седмицата не е лесна за родените на и около 22,23 април – повече внимание в работата, а противоречията с началниците могат да бъдат лесно преодолени, но не през тази седмица. Пословичното търпение на Телците може да се окаже много полезно.

Близнаци

По-труден момент от седмицата е вторник – в обедните часове, българско време, – най-вече за родените на и около 22, 23 май. По-лесни контакти Близнаците осъществяват в четвъртък вечер – в около 21 часа. От благоприятната тенденция в по-голяма степен могат да се възползват родените през първите дни на знака.

Служебните ангажименти и отношенията с началниците изискват повече внимание.

От четвъртък отново се появяват възможности за обучение, за нови знания. Добри приятели търсят внимание и очакват телефонно обаждане.

Рак

Както обикновено, Раците ги очаква пълна с разнообразни емоции седмица. Първите и последните часове на седмицата са  най-напрегнати и уморителни. Понеделник, в обедните часове е един от най-благоприятните моменти за повечето Раци, най-вече за родените на и около 12 юли. Вторник, в около 12 часа, българско време, не е благоприятен момент за общуване и изясняване на емоционални взаимоотношения, в най-голяма степен –  за родените през първите дни на знака. Никакви нови начинания в този момент не са перспективни. По-късно – вечерта, се създават предпоставки Раците да се чувстват добре и щастливи, най-вече родените на и около 28,29 юни.

Лъв

За повечето Лъвове понеделник, в обедните часове, българско време, е един от най-благоприятните моменти през седмицата. Родените през първите дни на знака до четвъртък се чувстват изнервени от своите партньори – сякаш разговарят на различни езици. В петък вечер много от Лъвовете усещат своето превъзходство и приемат почитанията на обожателите си. В събота следобед отново повечето от представителите на знака са доволни и щастливи – сякаш никога не са имали неприятности и няма да имат – в най-голяма степен – родените на и около 17,18 август.

Дева

Седмицата е трудна до четвъртък следобед. Вторник,  обедните часове, българско време, не са благоприятни за нови начинания. Петък  – в около 11 часа, някои от Родените на и около 1, 2 септември може да имат неприятности. Моментът изисква повишено внимание относно конфликти и възникване на нежелани ситуации. И през тази седмица другите са по-взискателни от обикновено. Седмицата е по-трудна за родените от 13 до 18 септември – очакват се настинки, простуди или проблеми с партньори. По-щастливи от останалите са родените от 8 до 14 септември. Последните са приятно изненадани от изгодно предложение за работа или съвместно съжителство.

Везни

Сряда вечер предлага приятни емоции за повечето представители на знака на хармонията, но най-вече за родените на и около 11 октомври. Петък, в обедните часове, българско време, е приятен момент – в по-голяма степен за родените на и около 4 октомври. В събота, преди обяд, естетическите потребности на Везните са в значителна степен неудовлетворени. Изисква се допълнителна намеса от тяхна страна и полагане на усилия, за постигане на така необходимата им хармония и красота.

Скорпион

Седмицата е трудна и изнервяща за родените през първите дни на знака. В дома им проблемите започват да се разрешават едва след четвъртък. Понеделник, в обедните часове, е труден момент за някои Скорпиони, най-вече за родените на и около 6,7 ноември. Много от представителите на знака, в по-голяма степен – родените на и около 29, 30 октомври, във вторник вечер са много щастливи и доволни от развитието на събитията в личния им живот. В сряда вечер щастието отново се усмихва – най-вече на родените на и около 11 ноември. Повече късмет в любовта очаква Скорпионите, родени от 7 до 14 ноември.

Стрелец

В сряда вечер Стрелците са склонни да преувеличават емоциите си – това се отнася в по-голяма степен за родените на и около 10 декември. В четвъртък вечер много Стрелци ги очаква приятна изненада, свързана с телефонно обаждане от роднини, братя, сестри или познати. Някои сами ще потърсят връзка и контакт с хора, с които напоследък не са общували. В петък сутрин някои Стрелци може да са объркани от противоречиви факти и мнения, които им се предлагат напоследък – най-вече родените от 25 до 30 ноември. Петъчната вечер е най-благоприятна за Стрелците да прекарат добре и да забравят за многобройните си ангажименти и задължения. В събота са възможни някои дребни разочарования.

Козирог

Сряда, в обедните часове, българско време, е един приятен момент за повечето Козирози и най-вече за родените на и около 4, 5 януари. Финансите на някои представители на знака са почти блокирани и напоследък имат немалко притеснения във връзка с това. След четвъртък постепенно се възстановява ценностната им система и подреждат приоритетите си по важност. Събота, в обедните часове, е приятен момент за много Козирози, а в най-голяма степен за родените на и около 29 декември. Вечерта в неделя е по-натоварваща и рискова за някои от родените на и около 4, 5 януари.

Водолей

Водолеите са сред тези, които напоследък най-много се оплакват, но след четвъртък ежедневието им се променя и продължават напред, преодолявайки трудностите с леснота. Четвъртък сутрин някои то родените на и около12 януари се събуждат с куп въпросителни и обзети от много съмнения. Петъчната вечер е една от най-приятните за повечето представители на знака, а в по-голяма степен – за родените на и около 2, 3 февруари. В съботния следобед срещи с приятели предлагат положителни емоции най-вече за родените на и около 14,15 февруари. В неделя вечер, в часовете преди и след полунощ, атмосферата е напрегната и лесно могат да възникнат конфликти. – Последното важи не само за Водолеите, които са революционно настроени, но и за почти всички представители на Зодиака.

Риби

Вторник вечер Рибите, родени през първата декада са по-щастливи от останалите. В сряда вечер, Рибите, родени на и около 9 март имат своя благоприятен час, своя шанс за прекарат добре, в подходяща за тях емоционална среда. В четвъртък сутрин някои Риби са тревожни, а други – се чувстват несигурни. В събота родените на и около 17 март са склонни към разочарования. Неделя – в обедните часове е най-благоприятният момент от седмицата за всички Риби. Тогава им се дава чувство за реалност и практически способности да реализират една част от многобройните си прекрасни творчески идеи.

 

Благодаря Ви, че бяхте с мен. Приятна и успешна седмица на всички!

Пожелавам на читателите на „Българският Вестник” в Кипър здраве, успехи в професията и

лично щастие!

За контакти:

https://www.facebook.com/pages/Astroskopio/682571581785173?ref=hl

на лични съобщения.

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*