Българска Коледна Магия, напук на Н.В.Кризата

На 21 декември (неделя) в хотел „Фламинго” в Ларнака организираме първата по рода си проява Изложба-Базар, в която ще участват само български приложници, бижутери, художници с ръчно изработени коледни картички, украса, бижута, празнични свещи, макраме, сладки, суровачки, картички и празнични опаковки.

Само за няколко дни идеята набра популярност и до момента има десет заявки от наши творци в Кипър, които искат да покажат красотата, която създават с много въображение и любов. Очакваме творци от Никозия, Ларнака, Лимасол, Пафос и Паралимни.

Всички уникати ще се продават на достъпни цени, малко коледно подаръче по време на криза за близки и приятели. С този жест ще зарадваме любимите си хора, но и ще подпомогнем българските творци на острова.

С дамите от офиса решихме да бъде като събитие на чаша греяно вино, чай или кафе, канелени сладки, коледна музика, песни и сладка раздумка.

Ще има живи музикални изненади, DJ, поздравления и много емоции.

Базарът ще бъде открит от 14,00 до 19,00ч. в мецанина на хотел „Фламинго” в Ларнака (S в асансьора).

Куверт от 5 евро, който включва чаша глинтвайн, чай или кафе и снакс (дребни соленки и сладки). Възможност за обяд, коктейл или други напитки.

Цената на 1 маса за участниците в Базара е 15 евро.

 

Изискване към участниците: Малки изделия, бижута и подаръчета ръчна изработка на прилични цени.

Заповядайте на Базара и празненството! Ще имаме възможност да купим малки подаръчета-уникати, произведени от златните ръце на българките в Кипър, да се видим с приятели и земляци и да се поздравим с предстоящите празници – Коледа и Нова година.

До няколко дни ще представим и нашите участници и ще покажем част от тяхното творчество.

За повече информация:

Живка Милова – тел. 97 658 940

Ева Иванова – тел. 99 655 149

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*