Предстои ви пенсиониране в Кипър и не знаете какво да направите?

3d human with a red question mark

Тридневна приемна през октомври на трудовото аташе Димитър Божилов в Кипър

Имате въпроси относно различните видове обезщетения, получавани въз основа на осигурителен принос като обезщетения за старост (пенсии), обезщетения за безработица, обезщетения за майчинство, инвалидност и др. в Кипър?

Службата по трудовите и социални въпроси към посолството на Република България в Република Кипър организира приемни дни за граждани на  23, 24 и 25-ти октомври 2017 г.

Приемната ще бъде отворена в сградата на посолството на Република България в Република Кипър с адрес 13, Konstantinou Paleologou, 2406, Engomi, Nicosia в рамките на работното време на посолството.

Можете да зададете предварително Вашите въпроси на ръководителя на СТСВ на телефон 00302106744680 или на електронна поща social_bgembass@abv.bg

Службата по трудови и социални въпроси е базирана в Атина, Гърция, но има отговорности за консултиране и подпомагане на българските граждани в Република Кипър при упражняване на трудова дейност и ползването на съответните социално-осигурителни права в рамките на координацията на системите за социална сигурност на държави-членки на Европейския съюз, каквито са Република България и Република Кипър.

Ще бъдат предоставени консултации и практическа информация относно различните видове обезщетения, получавани въз основа на осигурителен принос като обезщетения за старост (пенсии), обезщетения за безработица, обезщетения за майчинство, инвалидност и др.

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*