Кипър: Наглост! Тинейджъри опитват да продадат краден мотор на собственика му

Полицаите дават няколко изстрела във въздуха в опит да арестуват крадците

Трима младежи в Лимасол бяха арестувани при полицейска акция, след като се опитаха да продадат краден мотоциклет на собственика му. Крадците са кипърец на 16 години, кюрд и румънец по на 19 години, а 18 годишния руснак успял да избяга от полицаите.

Историята: собственикът на мотора научава, че някой се опитва да продаде мотоциклета му, който бил откраднат на 5 януари. Той се свързва с продавачите, като им казва, че се интересува от изгодната покупка и уведомява полицията, която от своя страна организира акцията. В уречения час собственикът на мотоциклета се явява на срещата. Крадците пристигат с три мотоциклета, единият от които е неговият.

За да задържат крадците, полицаите стрелят във въздуха. Трима от групата са задържани, а руснакът успява да избяга. Веднага е издадена заповед за неговото задържане.

Оказва се, че и вторият мотоциклет е краден и става въпрос за организирана банда, която краде велосипеди и мотоциклети, а после ги продава.

Ако сте решили да си купите велосипед или мотоциклет, първо се уверете, че преговаряте със собственика му. В противен случай превозното средство ще ви бъде отнето от органите на реда при доказване, че има друг собственик и е откраднат от него.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*